8 de jul. 2017

Diverses notícies 8/7

En els últims dies no he pogut actualitzar el blog, i a continuació trobareu diverses notícies en format breu relacionades amb artistes com Iggy Azalea, Kesha, Lady Gaga, Demi Lovato, Shakira i Selena Gomez.


Shakira ha actuat aquesta setmana a la nova edició del festival Global Citizen, que ha tingut lloc a Hamburg. Durant la seva actuació, com era d'esperar, ha presentat diverses cançons del seu últim disc el Dorado, però el que sí que va ser una sorpresa va ser que interpretès amb Chris Martin de Coldplay Chantaje, Me Enamoré i A Sky Full of Stars.




Tot i que en realitat es queda més que res en una anècdota, Lady Gaga col·labora fent les segones veus en una de les cançons del nou disc de Lukas Nelson Find Yourself.



Des de ja fa unes setmanes es rumorejava que Iggy Azalea estava treballant en una nova versió del seu últim single Switch, però substituint a Anitta pel colombià Maluma. Recentment han estat vistos junts en diverses ocasions, cosa que moltes webs ja van donar pràcticament com a confirmació oficial; fins que la rapera australiana ha dit ella mateixa que no hi haurà remix de Switch amb ell.

El retorn de Kesha ja és una realitat. La cantant ha encetat aquesta setmana la promoció del seu proper disc Rainbow, amb el primer senzill Praying -al qual l'hi dedicaré una entrada quan pugui-, la reserva del disc i el tracklist.

  1. Bastards 
  2.  Let 'Em Talk (feat. Eagles of Death Metal)
  3.  Woman (feat. The Dap-Kings Horns) 
  4.  Hymn 
  5.  Praying 
  6.  Learn to Let Go 
  7.  Finding You 
  8.  Rainbow 
  9.  Hunt You Down 
  10.  Boogie Feet (feat. Eagles of Death Metal) 
  11.  Boots 
  12.  Old Flames (Can't Hold a Candle to You) (feat. Dolly Parton) 
  13.  Godzilla 
  14.  Spaceship



Selena Gomez ha anunciat que llançarà el seu nou senzill anomenat Fetish el proper dia 13, i que serà una col·laboració amb el raper Gucci Mane. L'anterior senzill d'aquesta cantant ha estat Bad Liar, que aparentment no està associat a cap disc. Veurem si passa el mateix amb Fetish.
Demi Lovato també té nou senzill a punt, anomenat Sorry Not Sorry. Sortirà el dia 11 i serà el primer avançament del seu proper disc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada