31 de jul. 2017

Novetats + videoclip:

Sense entretenir-me gaire en comentar-les a continuació us deixo els llançaments destacats de les dos últimes setmanes, així com els videoclips nous:

Comencem per les novetats:
Les remescles oficials de Wild Thoughts, fetes per Bee Knee's (R&B); Dave Aude (Dance, Tropical House); Medasin (Future Bass); Mike Cruz (Tech House, però tampoc estic massa segur sobre on classificar-la) i NOTD (Tropical House, Dance).

 

Julia Michaels ha llançat el seu primer disc, que és l'EP Nervous System, que inclou 7 cançons entre les què hi ha l'èxit mundial Issues i el segon senzill Uh-Huh.




Nicky Romero col·labora al nou senzill dels Cheat Codes, anomenat Sober.



La última novetat que vull comentar va ser el nou senzill de Future You Da Baddest, on hi col·labora Nicki Minaj i que es va posar a la venda divendres passat acompanyat del seu videoclip. És una cançó que està bé, i que segur que a tots els qui agradi el trap o el hip hop en general us agrada.



Charli XCX ha estrenat el videoclip del seu nou senzill Boys, on hi apareixen personalitats món de la música com Will.I Am dels Black Eyed Peas, Mark Ronson, Joe Jonas, Khalid o Charlie Puth.



Per últim, Kendrick Lamar ha llançat un espectacular videoclip pel segon senzill del seu disc DAMN, que és la cançó Loyalty on col·labora amb Rihanna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada