1 de jul. 2017

Protagonistes Juny 2017





7. AlunaGeorge 

Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -

 Peking Duk
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Ara mateix no tinc decidit quin ha estat el meu llançament preferit del mes de Juny, però un  dels que podria ser-ho perfectament és el nou senzill de duo de productors de música dance australians Peking Duk en col·laboració amb AlunaGeorge, tant a la veu com a la producció i la composició.
A més, Aluna Francis ha estat fent aquest mes de telonera de la gira europea d'estadis de Coldplay, cosa que espero que hagi fet que més gent descobreixi la música del seu duo.

6. David Guetta
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Photo published for David Guetta, ambassadeur français de la musiqueI ja us he comentat que tenia dubtes sobre quin era el meu llançament preferit del mes de Juny, perquè Fake Magic havia de competir amb la espectacular remescla que David Guetta ha fet de l'actual senzill de Bruno Mars Versace On The Floor, el tercer que el hawaiià edita des del seu últim disc 24k Magic. A més, Guetta va publicar a principis de mes un nou senzill en col·laboració amb Justin Bieber, que a mi no m'ha agradat gens però que ha tingut també una acceptació molt gran en totes les llistes d'èxits d'arreu del món.

5. Nicky Romero
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Durant tot aquest mes, Nicky Romero ha estat celebrant el cinquè aniversari del seu segell Protocol Recordings amb un llançament especial cada setmana que han estat editats junts en un EP on s'hi ha inclos remescles a les seves produccions Symphonica i Like Home i ell ha estat l'encarregat de remesclar el Howl At The Moon de StadiumX. A més, ha donat un avançament de la seva propera remescla per als Chainsmokers i ha publicat una producció al costat de John Christian anomenada Iconic.

4. Calvin Harris
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: 2

Ahir mateix Calvin Harris va llançar el seu cinquè àlbum d'estudi Funk Wav Bounces Vol 1, del que en va llançar l'actual senzill Feels en col·laboració amb Pharell, Katy Perry i Big Sean, i el seu videoclip, que és el que més m'ha agradat dels que s'han llançat aquest mes.


3. Halsey
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

A principis de mes Halsey va editar el seu segon àlbum/tercer disc Hopeless Fountain Kingdom, un dels millors discos pop de la primera meitat del 2017. Ha estat promocionant el disc aquest mes amb diverses actuacions a la televisió americana, i en conseqüència ha aconseguit que Now Or Never -senzill de presentació de HFK- es converteixi en el seu primer top 20 com a artista principal al Hot 100 de Billboard.

2. Ariana Grande
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

He estat a punt de col·locar Ariana Grande com la protagonista del mes, ja que en tenia motius de sobres però finalment he canviat d'opinió i la deixo en una segona posició -però que aquest mes vull deixar especialment aprop de la primera.
A principis de mes va tenir lloc la gala One Love Manchester, en benefici dels afectats de l'atemptat que va tenir lloc en aquesta ciutat anglesa després del seu concert. Però va reprendre la seva gira Dangerous Woman Tour a temps per passar el dimarts dia 13 de Juny per Barcelona, en el que era el segon concert que ofereix a la capital catalana en la seva carrera. Podeu llegir la meva experiència al concert aquí.

1. Katy Perry
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: 2

Però la protagonista del mes, sens dubte ha estat Katy Perry, amb el llançament del seu quart disc Witness i l'especial que va fer retransmetent un cap de setmana del seva vida. S'ha passat tot el mes promocionant el disc en diversos països (França, Regne Unit i Estats Units); ha anunciat les dates europees i australianes de la seva gira Witness The Tour (Que de moment no ve a Espanya). Però això no és tot, ja que ha col·laborat amb Calvin Harris a Feels i aquest mes de Juny s'ha convertit en la primera artista de la història en aconseguir tres certificats de diamant, que acrediten deu milions de còpies venudes als Estats Units. Ja en tenia per Firework i Dark Horse, i aquest mes l'ha rebut per Roar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada