5 de febr. 2017

TOP 5: Millors actuacions de la era Joanne

Resultat d'imatges de lady gaga live billboard
Esteu impacients per l'actuació de Lady Gaga a la mitja part de la Superbowl, que tindrà lloc avui mateix, i per la seva imminent gira mun? Segur que amb repassant les cinc millors actuacions televisades de la era Joanne fins al moment la espera se us farà més lleugera.


5. Million Reasons
Programa: Desfilada "Victoria's Secret Fashion Show"
Filmat a: Paris

Resultat d'imatges de gif million reasons vsfsComencem aquest rànquing amb la senzilla però efectiva presentació de Million Reasons a la desfilada de Victoria's Secret, filmada el passat 30 Novembre.


4. Joanne
Programa: Happy Hour
filmat: Londres

Resultat d'imatges de lady gaga happy hour gagadailyNo podia deixar fora d'aquesta llista una actuació de Joanne, i tot i que n'hi ha hagut una altra de televisada (a Japó), em quedo amb la de Happy Hour. Vocalment està millor aquesta i el vestuari, no és que em fascini, però com a mínim no és una samarreta negra i texans.

3. Million Reasons
Programa: Saturday Night Live
Resultat d'imatges de million reasons snl gifFilmat a: Nova York

Lady Gaga ha cantat Million Reasons en infinitat de programes de televisió i gales acompanyada de la guitarra, cosa que com ja sabeu fa amb una tècnica molt millorable. Per això he preferit la presentació que va fer-ne a Saturday Night Live al Piano (Encara que hi acabi asseguda a sobre, cosa que mai m'ha agradat).


2. A-Yo 
Programa: Saturday Night Live
Resultat d'imatges de a yo snl gifFilmat a: Nova York

A la segona posició hi he decidit situar l'actuació de l'altra cançó que Gaga va presentar a SNL: A-Yo, l'actuació més atractiva visualment fins aleshores d'una cançó de Joanne, fins ara només superada per el número 1 d'aquest rànquing que és...



1. A-Yo i John Wayne
Programa: Desfilada "Victoria's Secret Fashion Show"
Resultat d'imatges de john wayne vsfs gifFilmat a: Paris


Evidentment, el número 1 d'aquest top 5 és el medley que va fer a la desfilada Victoria's Secret Fashion Show. Va començar amb A-Yo, acompanyada de la banda i d'un grup de ballarines, i quan les models començaven a desfilar passava a John Wayne, en la que de  moment és la seva única actuació televisada.
No només és la millor actuació de la promoció de Joanne, sinó que una de les meves preferides de la carrera de Gaga.

A continuació us deixo les actuacions completes, per si en voleu mirar alguna, o per si us n'havieu perdut alguna.


Lady Gaga - A-Yo - SNL from - on Vimeo.
Lady Gaga - Million Reasons - SNL from - on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada