17 de febr. 2017

Crítica: BSO 50 Shades Darker

Fifty Shades Darker- Original Motion Picture Soundtrack.pngJa us vaig dir que volia comentar les noves cançons d'artistes destacats que conté la banda sonora de l'adaptació cinematogràfica de 50 Ombres més Fosques, la continuació de 50 Ombres d'en Grey. No he comentat les dos cançons que havien estat llançades com a senzill: Not Afraid Anymore de Halsey i I Don't Wanna Live Forever de Taylor Swift i Zayn.


Tove Lo - Lies In The Dark

Lies In The Dark és una cançó dance obscura que hauria encaixat perfectament a Lady Wood, el segon i més recent àlbum d'estudi d'aquesta cantant sueca. És una cançó realment bona, que espero que no es quedi només en aquesta banda sonora i que també aparegui a la segona fase de Lady Wood, prevista per a la primavera/estiu.

Nick Jonas & Nicki Minaj - Bom Bidi Bom

És una cançó molt pop, a la què jo realment l'hi veig moltes possibilitats d'èxit perquè se't queda molt al cap després d'escoltar-la. Mai m'ha cridat l'atenció la música de Nick Jonas, però Bom Bidi Bom m'ha agradat molt (Encara que amb aquest títol no tenia gaires expectatives realment). El rap de Nicki Minaj -que no us enganyaré: és el motiu pel que he volgut escoltar la cançó- no sobra del tot, però és bastant prescindible.

Sia - Helium

No us diré que Helium no m'agrada, però és la típica balada a piano que Sia ha fet per a la banda sonora de 50 pel·lícules. Està molt bé, però és bastant el mateix que per exemple Kill & Run, la cançó que va fer per a la banda sonora d'El Gran Gatsby. És una cançó correcta, però no excel·lent, com sí que ho era Salted Wound, la cançó que Sia va aportar a la banda sonora de la primera part de la saga.

Kygo feat. Andrew Jackson - Cruise

Una cançó molt en la línia del que fa Kygo (Potser una mica més potent del que és habitual en ell), però com sempre fet amb molt bon gust. També espero que aquesta cançó formi part del seu proper disc perquè seria una llàstima que es quedés només en aquesta banda sonora (Sempre he pensat que les cançons que es llancen fora de cap àlbum a la llarga s'acaben oblidant). Si no m'equivoco, és la primera cançó que aquest DJ i productor noruec llança per una banda sonora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada