7 de febr. 2017

Gaga actuarà als Grammys amb Metallic i altres notícies

Lady Gaga Performing With Metallica At 2017 Grammy AwardsAvui ens hem emportat tots una gran sorpresa al anunciar-se que Lady Gaga actuarà als Grammys aquest la veterana banda de metal Metallica. No se sap quina cançó presentaran, per saber-ho haurem d'esperar  nit de diumenge a dilluns, que és quan té lloc la gala.
Però això no és la única cosa que hem de comentar diverses notícies, la majoria de les quals relacionades amb les vendes que han arribat després de la Superbowl.


Resultat d'imatges de super bowl billboardComenço dient que l'espectacle de Lady Gaga va aconseguir sumar un total de 117 Milions d'espectadors "legals", convertint-se en el segon amb més espectadors de la història, només un milió per darrera del de Katy Perry del 2015.

Parlem ara de l'actual senzill de l'artista novaiorquesa Million Reasons. La cançó va superar el milió de Shazams després de l'actuació, i va vendre 44 milers de còpies només el diumenge. A més, acaba d'aconseguir el seu primer disc de platí, que ha estat el d'Itàlia.
A les llistes d'iTunes diàries dels Estats Units, Lady Gaga també va aconseguir un monopoli absolut:  A la llista d'àlbums la edició deluxe de Joanne ocupava el número 1, la estàndard el número 3, The Fame Monster amb i sense censura es van situar als números 6  i 4; i encara tenia també Born This Way al número 9. Pobre ARTPOP no?. I a la llista de cançons. evidentment, el número 1 era Million Reasons.
Resultat d'imatges de million reasons billboardPerò recordeu: Això són llistes diàries, no us feu il·lusions que el mateix passarà a les llistes de Billboard.



font Gaga i Metallica / itunes GGD
hont: Vendes HDD 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada