24 de febr. 2017

Rihanna i The Weeknd col·laboren al nou àlbum de Future

Resultat d'imatges de future billboard
Avui s'ha posat a la venda el nou àlbum del raper Future, anomenat HNDRXX. Aquest disc inclou només 2 col·laboracions, però de quins artistes: The Weeknd i Rihanna.
Veurem quina d'aquestes dues cançons és el proper senzill de Future, perquè seria un moviment molt absurd no fer-ho.

La cançó en la que hi col·labora la cantant de Barbados és Selfish. No us enganyaré, sempre he trobat la música de Future realment dolenta (Grammys [la seva col·laboració amb Drake] sempre la passo quan arriba la seva part), però és evident que una cançó en col·laboració amb Rihanna -que suposo que a aquestes alçades ja sospiteu que és una de les meves artistes preferides- ja la miro amb uns altres ulls.
Selfish és una cançó hip-hop mid tempo, on Rihanna té molt més pes que només cantar la estrofa. De fet és una col·laboració molt equilibrada. La qual cosa no treu que la part del raper  d'Atlanta no tingui cap interès per a mi. Però el resultat final, sota el meu punt de vista és positiu, i també s'ha de valorar positivament que no crec que ningú esperés que una cançó de Future i Rihanna fos d'aquest estil.



La cançó amb The Weeknd s'anomena Comin' Out Strong. És una cançó hip-hop molt correcta, però que és exactament el que m'esperava. També s'ha de comentar que és novament una col·laboració molt equilibrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada