21 de febr. 2017

Love On The Brain, I Feel It Coming i That's What I Like entren al top 10 del Hot 100 + Katy Perry debuta al #4

A silhouette of a woman holding her fingers making a round shape on her eyes.Cançons de Bruno Mars, Rihanna i The Weeknd aconsegueixen situar-se aquesta setmana per primer cop entre les deu primeres posicions a la llista de senzills de Billboard. A més, havíem d'estar pendents de l'entrada de Chained To The Rhythm a la llista, que debuta al número 4.


Comencem parlant de Love On The Brain de Rihanna, que aquesta setmana se situa al número 8 pujant 5 posicions. És la primera setmana que passa dins el top 10 de la llista de Billboard, i és el seu èxit número 30 en situar-se entre les deu primeres posicions del Hot 100, desempatant amb Michael Jackson i convertint-se en la tercera intèrpret amb més top 10s a la llista de senzills de Billboard, només per darrere dels Beatles (34) i Madonna (38).
Pel que a les estadístiques d'ANTI és el tercer top 10 del disc després de Work i Needed Me. En aquest article publicat per la revista podreu veure la llista complera de top 10s.
Love on the Brain cover.png
Passem ara a parlar de les estadístiques de Katy Perry, el nou senzill de la qual entra directament al número 4. Chained To The Rhythm és el catorzè top 10 de Katy Perry al Hot 100, i el seu tercer debut més alt, només per darrere de California Gurls i Part Of Me, que va entrar directament al número 1.

El segon senzill de 24K Magic puja 30 posicions (37-7) després de la seva actuació a la gala dels Grammys.
Finalment, tot i no ser oficialment un senzill, I Feel it Coming de The Weeknd i Daft Punk entra a les deu primeres posicions del Hot 100, que una setmana més encapçala Ed Sheeran amb Shape Of You.



Però amb tantes entrades al top 10, també tenen que haver-hi sortides: Million Reasons de Lady Gaga cau 14 posicions fins al número 18 un cop ja s'ha passat la expectació de la Superbowl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada