3 de febr. 2017

Remix EP: Sex With Me + Certificacions

El rumor era cert, i avui Rihanna ha editat el single de Sex With Me amb les seves remescles. És el cinquè senzill d'ANTI després de, com tots sabeu, Work, Kiss It Better, Needed Me i Love On The Brain. La veritat és que jo la era ANTI la veia totalment morta des de fa mesos, però no direm que no a un nou single oi?
Abans que res, voldria comentar-vos que Rihanna acaba d'obtenir tres noves certificacions a Alemanya: Bitch Better Have My Money i FourFive Seconds han obtingut el disc d'or (200 milers de còpies) i Work el disc de platí (400 milers de còpies).

Passem ara sí, a comentar les cinc remescles oficials de Sex With Me.
La primera  és la de MK, que porta Sex With Me al Deep House pèssimamemnt. És una d'aquelles remescles tan dolentes que sembla que vagi la veu per un costat i la base per l'altre. La veritat és que jo m'esperava molt més sent que MK és un DJ amb cert nom.
La segona remescla és la que fa Salva, que ja va remesclar Needed Me. Un remix correcte, però molt just.
També tenim la remescla de John-Blake (Qui ja va remesclar Love On The Brain), que aposta per una remescla Progressive House bastant passable, però jo crec que quedaria millor movent l'acapella una mica en alguns moments. Si no, seria excel·lent; encara que algú podria dir que trenca l'atmosfera Hip-Hop.
I ara arriba la sorpresa: Addal, un DJ del que ja n'havia escoltat diverses remescles, fa una remescla orgànica, amb ritmes tropical house però alhora amb un so molt Mediterrani, que no només us diré que és molt bona, sinó que per mi supera l'original. Aquesta sí que no podeu deixar-la passar.
Per acabar tenim la remescla de DEVAULT, que porta Sex With Me al trap amb molt bon gust.

Per acabar, comentar que em sembla una mica lleig el detall que no s'hagin molestat ni a fer una portada pel single (Que només caldria escriure Sex With Me sobre d'un foto de la sessió de fotos d'ANTI, cosa que són dos minuts).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada