14 de febr. 2017

Grammys: actuacions destacades



Més que els premis, l'interès principal de la gala va ser el de les actuacions de Lady Gaga (foto), Katy Perry, Beyoncé, etc. A continuació vull comentar les més destacades.










Lady Gaga



Com ja sabreu, Lady Gaga va actuar com a convidada de Metallica. Van interpretar Moth Into The Flame, i el moment més destacat va ser quan la novaiorquesa va tirar-se al públic.
És un estil que a mi no m'agrada gens, però suposo que sempre està bé que Lady Gaga provi nous estils.

Katy Perry



Per molts ha estat la millor actuació de la nit, i jo hi estic d'acord. Com sempre, Katy Perry no va estar brillant vocalment, però la posada en escena del primer directe de la seva nova cançó Chained To The Rhythm ho va compensar totalment. A més de ser molt dinàmica, la posada en escena encaixava totalment amb el contingut de la cançó. sobre l'escenari la va acompanyar Skip Marley.

The Weeknd i Daft Punk


Fent servir Starboy com a intro, The Weeknd va cantar I Feel It Coming, una de les cançons que més ha agradat del seu disc més recent però que inexplicablement no serà el seu proper senzill.

Adele

La cantant britànica va obrir la gala cantant la seva cançó Hello. Té algun sentit cantar una cançó del 2015 ara que ja és el 2017? Sota el meu punt de vista no, i menys encara quan va pujar a l'escenari en una altra ocasió. Aquesta primera actuació va ser correcta, sense aportar res nou ni res interessant.

Com ja he avançat abans, Adele va tornar a l'escenari per homenatjar a George Michael, i quan ja portava un minut d'actuació va decidir tornar a començar perquè, deia, "volia fer-ho bé". Aquest gest va fer que s'emportés els aplaudiments de bona part del public, quan sota el meu punt de vista no és una cosa a aplaudir.

Beyoncé



Va presentar dos cançons de Lemonade: Love Drought i Sandcastles, que va allargar extremadament amb projeccions que venien pregravades, i que tot i que en el primer moment van ser espectaculars, van acabar fent-se molt pesades (Encara que segur que als seus fans els hi va encantar).

Bruno Mars

El hawaiià va presentar per primera vegada en un directe enregistrat professionalment el seu nou senzill That's What I Like. No va fer res totalment nou per a ell, va seguir molt en la seva línia, però sí que es cert que a diferència de la majoria d'actuacions d'aquesta era no va fer el mateix per enèsima vegada.



Bruno Mars també va participar en l'homenatge que es va fer a Prince, caracteritzat com ell.



Ed Sheeran

Ed Sheeran no acostuma a presentar mai cap proposta visual especialment interessant, i la seva presentació als Grammys amb Shape of You no en va ser cap excepció. Ell va encarregar-se de tota la instrumentació, una proposta interessant i novedosa, però que no va aconseguir evitar que visualment no tingués res destacable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada