1 de febr. 2017

Protagonistes del mes: Gener 2017

Ja ha acabat el primer mes del 2017, un mes amb moltíssimes novetats i poques notícies: Hem tingut nous senzills de Sia, Tiësto, Logan Henderson, Julia Michaels, James Maslow, Armin Van Buuren,.. Però qui aconseguirà entrar a la llista?

Resultat d'imatges de tiësto billboard
Tiësto
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-

Tiësto inaugura el 2016 amb un nou senzill I Need You, que tot i que ha rebut crítiques per semblar-se massa al This Girl de KUNGS a mi m'encanta i trobo que és un molt bon tema.


Julia Michaels
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-

Aquest mes, finalment ha publicat el seu senzill debut Julia Michaels, una compositora (I ara òbviament cantant) de Los Angeles, que ha estat molt cotitzada durant els últims mesos després de composar èxits com Sorry de Justin Bieber, All In My Head de Fifth Harmony o Hands To Myself de Selena Gomez.
Logan Henderson


Logan Henderson
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-

Un altre debut en solitari que ha tingut lloc aquest mes és el de Logan Henderson de Big Time Rush, que ha presentat Sleepwalker, una fantàstica i potent cançó R&B que ben poc té a veure amb la música que feia dins d'aquest formació.


Armin Van Buuren
Total de mesos: 2 Mesos consecutius:-

Armin Van Buuren va llançar a principis de mes el seu nou senzill I Need You, en col·laboració amb el vocalista Olaf Blackwood i el productor Fernando Garibay. Uns dies després en va presentar el videoclip que, diguem, que podriem haver sobreviscut sense veure'l.



Lady Gaga
Total de mesos: 13 Mesos consecutius:6

Lady Gaga: Super Bowl Halftime Performance To Span My CareerLady Gaga ha estat tota la segona meitat del mes ocupada amb els assajos per a l'espectacle de la mitja part de la Superbowl, però a més ha estat de l'estudi, i, si els rumors són certs, ha rodat un videoclip. A més, ha dit que la seva propera gira mundial ja està tancada i que l'anunciarà després de la Superbowl. que té lloc aquest diumenge.

2. Kriss Kross Amsterdam
Resultat d'imatges de are you sure official single cover spotifyTotal de mesos: 2 Mesos consecutius:-
Ty Dolla Sign
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-
Connor Maynard:
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-

Com suposo que recordareu, vaig avançar els protagonistes de Desembre pel que inclouré en aquest recull els tres autors d'Are You Sure, una cançó a la qual he estat completament adicte durant les últimes setmanes. Aquest senzill el signen el trio de DeeJays holandesos Kris Kros Amsterdam, acompanyats del cantant Connor Maynard i el raper Ty Dolla Signa; i presenta un estil molt justin bieber, però amb una veu millor (Ho sento, tenia que dir-ho) i una mica més potent. Aquesta és, per mi, la millor novetat d'aquestes últimes setmanes.

1. Ed Sheeran
Total de mesos: 1 Mesos consecutius:-

El portagonista d'aquest mes, sense cap mena de dubte ha estat Ed Sheeran. El cantautor pèl-roig va llançar a principis un doble senzill compost per Shape Of You, una cançó pop molt similar a Cheap Thrills de Sia; i Castle On The Hill, una cançó que no aporta res nou. La primera va debutar al número 1 a la llista mundial, la britànica i a Billboard, mentres que Castle On The Hill va situar-se al número 2 a les llistes britànica i mundial i al top 10 de Billboard.
Aquestes dos cançons són els primers avançaments del seu proper disc Divide, que també ha anunciat oficialment aquest me. A més, també ha anunciat les dates de la seva gira mundial, que passarà tant per Barcelona com per Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada