14 de febr. 2017

Grammys: Premis

Adele i els col·laboradors del seu
àlbum 25.
La matinada de diumenge a dilluns va tenir lloc la ceremònia dels Grammys, i encara que ahir no vaig poder escriure sobre la gala, ho faré avui. El primer aspecte que voldria comentar detalladament són els premis
La gran triomfadora de la gala va ser Adele, que va emportar-se els cinc guardons als que optava, entre els que hi ha els tres premis més importants: Enregistrament de l'any, cançó de l'any i àlbum de l'any. Mentres acceptava el premi, va dir que creia que Beyoncé també el mereixia, i acte seguit el va partir en dos per donar-ne l'altra meitat a la diva de Houston. Sense comentaris.
Chance The Rapper
Crec que si sou lectors del blog, ja sabreu la opinió que tinc d'Adele, així que no la repetiré.

Parlant de Beyoncé, va guanyar dos premis de nou als que optava: millor videoclip i millor àlbum urbà. El nombre em sembla just, però el que no m'ho sembla (Tot i que ja m'ho esperava) és que el premi a millor àlbum urbà fos per a Beyoncé i no per a Rihanna.
El mateix nombre de premis que Adele, es va emportar David Bowie, pel seu últim àlbum Blackstar i les seves cançons.
Chance The Rapper va emportar-se tres gramòfons, entre els que hi ha el de millor artista nou
Twenty One Pilots
També van ser premiats els Twenty One Pilots, que van pujar a recollir el premi en calçotets.
Finalment, dir que Drake, tot i que no va assistir a la gala, va guanyar dos premis. No sabem ben bé com interpretar-ho, però després de la ceremònia no va fer cap publicació a les xarxes socials agraint els premis, sinó que va compartir una foto amb el text: "(..)Només estariem aquí per a recollir els premis d'ANTI i Work".

La gran perdedora de la nit, sens dubte i per desgràcia, va ser Rihanna, que optava a fins a vuit guardons, i no en va guanyar cap; i per això ara mateix té el dubtós honor de ser la persona que més nominacions ha tingut en una gala dels Grammy sense emportar-se cap premi. Tampoc va guanyar cap premi Kanye West, que també n'optava a molts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada