16 d’oct. 2016

Top 5:The Fame

Gaga's face wearing black glasses, whose right side is covered by blue crystals. On the bottom of the left side of the glasses, the word "The Fame" is inscribed in white.Durant la setmana del llançament de Joanne, el cinquè àlbum de Lady Gaga, cada dia publicaré un rànquing amb les cinc millors cançons de cada un dels seus discos anteriors, començant avui pel seu debut del 2008 The Fame, i els seus cinc millors videoclips.

5. The Fame

En la cinquena posició he decidit situar-hi la cançó que s'anomena igual que el disc. La lletra de la cançó és una oda a la fama, i musicalment és una cançó molt pop, on es combinen els instruments amb els sintetitzadors a la perfecció, i que s'enganxa moltíssim.



4. Eh Eh (Nothing Else I Can Say)

La primera vegada que vaig escoltar The Fame em va encantar aquesta cançó, i encara m'agrada. És una de les poques cançons de Lady Gaga que només és una cançó pop divertida i sense gaires pretensions, però amb una qualitat excel·lent. En alguns mercats, com per exemple França (Però no Estats Units ni Regne Unit), aquesta cançó va ser llançada com a senzill.



3. Brown Eyes

De les moltes balades que Gaga havia enregistrat fins alhesores, només aquesta va acabar formant part del seu primer àlbum. Tot i que la considero la seva pitjor balada (De les que ha publicat), per mi és una de les millors cançons de The Fame.



2. Summerboy

Igual que Eh Eh, Summerboy és una de les poques cançons de Gaga que són una cançó pop sense gaires pretensions, però tot i així aquesta cançó que parla d'un amor d'estiu que s'ha d'acabar és de les millors del disc per mi.



1. Paparazzi

Aquesta cançó va ser un èxit a nivell mundial i la veritat és que és una de les millors cançons de la discografia de la novaiorquesa. Aparentment pot semblar una cançó bàsica, però quan l'escoltes amb atenció vas veient que no. Però potser el que fa que m'agradi tant Paparazzi és que Gaga l'ha cantat de moltes maneres diferents, i això fa que sigui impossible cansar-te'n.
Parlaria també del videoclip, però això ja tocarà divendres. Del que sí que vaig a parlar és de l'actuació que va fer als VMAs del 2009 presentant aquesta cançó.



Quina és la vostra cançó preferida de The Fame? Trobeu a faltar alguna cançó? Deixeu-ho als comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada