27 d’oct. 2016

10è aniversari Back To Blak

Amy Winehouse - Back to Black (album).png
Avui fa exactament 10 anys es posava a la venda Back To Black, el molt premiat i encara més exitós segon àlbum d'Amy Winehouse, que fins avui ha venut més de vint milions de còpies arreu del món i va guanyar cinc grammys. Sens dubte és un dels meus discos preferits, i que us recomano moltíssim

Es van editar cinc senzills des d'aquest disc. El primer va ser Rehab, estrenat la tardor del 2006 poc abans del llançament de l'àlbum. Aquesta cançó és el més gran èxit de la carrera de la londinenca: va arribar als top 10 de la majoria de mercats, entre els quals 9 a Billboard (l'únic top 10 de Winehouse als Estats Units) i 7 al Regne Unit. Només va arribar ser número 1 a tres llistes: la hongaresa, la noruega i la espanyola. Però Rehab va ser un èxit  a llarg termini, havent venut més de 5 milions de còpies entre el 2007 i el 2008, és a dir, no tenint en compte l'any en el que va sortir.
Si com a primer senzill es va llançar la cançó que obre el disc, com a segon senzill va sortir la segona pista del disc You Know I'm No Good. El tercer senzill va ser Back To Black, publicat la primavera del 2007. Aquest senzill novament va tenir força impacte, aconseguint només el número 1 a Grècia, però top 10 a Àustria, Alemanya, Suïssa, Regne Unit i Israel.
Finalment es van editar dos senzills més, que van passar totalment desapercebuts: Love Is A Losing Game i Tears Dry On Their Own.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada