16 d’oct. 2016

Novetats: Wiee + Sun Is Never Coming Down


Com ja us vaig avançar, durant una setmana Martin Garrix estrenarà una cançó cada dia (Des d'ahir i fins divendres), cosa que malhauradament m'imagino que és "a canvi" de que ha cancel·lat el seu àlbum. Les dos primeres són Wiee i Sun Is Never Going Down.


La primera estrena d'aquest projecte, es Wiee; on col·labora amb Mesto. Es tracta d'una pista instrumental, que segueix en la lína de Poison i Oops, és a dir, les cançons que Garrix ha regalat i no ha editat com a senzills. Encara que aquesta "línia B" de llançaments de Garrix no sigui tan bons com les cançons propiament dites, aquesta cançó és bastant millor que els seus últims llançaments. Com ja va dir quan Martin Garrix va presentar aquesta iniciativa, cada pista vindrà acompanyada d'un mural elaborat per algun artista. El d'aquesta cançó l'ha fet Saïd Kinos.



La que ha estrenat avui és Sun Is Never Going Down, on col·labora amb Dawn Golden, un cantant de Los Angeles. Si en els darrers mesos heu escoltat algun dels sets de Martin Garrix, segur que us sonarà. Sun Is Never Going Down és la fòrmula de cançó a la que l'holandès ens té acostumats, però també amb millor resultats que els seus últims llançaments. El visual aquí és de TheLostProject.



Jo encara no he perdut la esperança que divendres anunciï un EP amb les set en format físic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada