18 d’oct. 2016

Hot 100: Bruno Mars debuta #5, Side To Side entra al top 10

Resultat d'imatges de bruno mars billboard
24k Magic ha entrat directament a la cinquena posició d'aquesta llista de Billboard, venent 101.000 còpies als Estats Units. Ès el seu tretzè top 10 en aquesta llista. Les tres primeres posicions segueixen estan ocupades per Closer, Starboy i Heathens, en aquest ordre.
El nou senzill de Bruno Mars també ha debutat al top 10 de les llistes de França (1), Dinamarca i Finlàndia (3), Canadà (6), Regne Unit (9).
També han entrat al top 10 de Billboard, concretament al número 10, Nicki Minaj i Ariana Grande amb el seu senzill Side To Side. És el segon senzill de Dangerous Woman que entra al top 10 d'aquesta llista (el tercer si comptem Focus). En total és el vuitè top 10 d'Ariana Grande i el 13è de Nicki Minaj, que és la rapera (dona) que més en té.

Pel que fa a les noves cançons de Lady Gaga, Perfect Illusion cau fins a la posició número 95 del Hot 100, en la que possiblement serà la seva última setmana en aquesta llista. Milion Reasons, tot i no ser un single oficial, ha debutat a la posició número 73.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada