23 d’oct. 2016

Top 5: Els millors videoclips de Lady Gaga

I acabem aquest especial de cinc top 5s relacionats amb Lady Gaga en motiu del llançament de Joanne, repassant els cinc millors videoclips de la seva carrera.


5. Born This Way

El videoclip de Born This Way és un d'aquells videoclips que són més aviat un curtmetratge, amb una història elaborada i amb molta feina a darrera. Dels molts looks que Lady Gaga porta en aquest videoclip, sens dubte em quedo amb el que està maquillada d'esquelet, en la escena en la què apareix el model Rick Genest, conegut com Zombie Boy. Però he de confessar que la majoria de vegades que miro aquest videoclip només miro a partir d'on comença la cançó, i de fet, crec que no l'he vist mai sencer.

4. Judas 

Encara que la cançó és de les que menys m'agraden de la discografia de Lady Gaga, el videoclip per mi és un dels millors. La millor estètica de les que Lady Gaga porta en aquest videoclip, la millor crec que per tothom és la del mocador i la caçadora de cuir. El vídeo de Judas va ser bastant polèmic quan va sortir, ja que tot ell és una referència a la Bíblia.

3. Paparazzi

La tercera posició és per a Paparazzi, el sisè i últim videoclip de The Fame. El vídeo de Paparazzi novament és un curt, protagonitzat per Lady Gaga i l'actor suec Alexander Skarsgård, i dirigit pel també suec Jonas Akerlund. La escena més reconeixible d'aquest videoclip és, sens dubte, aquella on podem veure a Lady Gaga enverinant a la seva ex-parella.

2. Bad Romance

Es pot dir, sense ser gaire sicutible, que el videoclip de Bad Romance va ser el que va fer de Lady Gaga una estrella. Està clar que part de l'èxit d'aquesta cançó està en la seva coreografia. Està dirigit per Francis Lawrence, que posteriorment va dirigir la saga de pel·lícules "Els Jocs de la Fam". Aquest videoclip és el més premiat de la història dels VMAs, va guanyar el Grammy a millor videoclip, i va ser nomenat per Billboard el millor videoclip de la dècada dels 2000s i per Rolling Stone com el millor videoclip del segle XXI.

1. Telephone

Per mi el millor videoclip de la carrera de Lady Gaga és Telephone, el segon que va estrenar d'una cançó de The Fame Monster, dirigit per Jonas Akerlund i en col·laboració amb Beyoncé. El videoclip d'aquesta cançó és un curtmetratge de 9 minuts. Va guanyar un VMA a millor col·laboració (Tots els altres ja els va guanyar Bad Romance) i va ser nominat per Billboard com el millor vídeo de la primera meitat de la dècada dels 2010s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada