6 d’oct. 2016

Novetat: Milion Reasons

Com ja us vaig dir ahir, des d'aquesta matinada ja es pot reservar Joanne digitalment; i la reserva ha vingut acompanyada d'una nova cançó: Milion Reasons, que publica com a countdown single quan resten 15 dies per al llançament del disc.

Milion Reasons és una cançó molt diferent de Perfect Illusion: les influències rock del primer senzill oficial del disc deixen pas a una lleu influència de la música country. El que sí que tenen en comú és l'absència de corrector vocal, cosa que s'aprecia fàcilment i que em sembla perfecta. Tot i ser, igual que Yoü and I, una balada amb influències country, Milion Reasons presenta una instrumentació molt diferent, és més lenta i la percussió no és tant marcada.
Anem ara a parlar de la lletra de la cançó que en certa manera és similar a la de Dope, i parla de què el suport dels fans és la cosa que li dóna força per seguir amb la seva carrera tot i que aquesta cada cop més està plena d'obstacles ("Tenia un milió de raons per deixar-ho estar, però només cal que me'n doneu una per quedar-me", diu Gaga en aquesta cançó literalment).
Per a fer aquesta cançó, Lady Gaga ha col·laborat amb Mark Ronson i Bloodpop a la producció i amb Hillary Lindsey a la co-composició.
A mi personalment m'ha agradat molt més que Perfect Illusion, però està clar que si la cançó escollida tenia poques possibilitats d'èxit, Milion Reasons encara menys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada