5 d’oct. 2016

Lady Gaga "No estic interessada en fer música pop normal" + nova cançó DEMA + altres notícies

Lady Gaga: 'I'm Not Interested In Making Normal Pop Music'Si voleu veure les últimes entrevistes de Lady Gaga, la primera actuació acústica de Perfect Illusion; així com saber tota la informació de la nova cançó que Gaga estrena en unes hores i altres notícies relacionades amb ella, continueu llegint.
Comencem per la promoció que Gaga esta fent aquesta setmana.
En una entrevista amb Ryan Seacrest en una ràdio de Los Angeles, Lady Gaga ha dit que tot i que el seu nou disc Joanne "està ple de tornades dolces" no està interessada en fer música pop convencional mai més. En aquesta entrevista, Gaga també va parlar molt del procés del disc i de com ella no és una de les cantants que arriba a l'estudi i es troba tota la feina feta; sinó que ella composa, produeix, etc les cançons, cosa que a hores d'ara ja sabem tots; però que també sabem que és una de les coses que més li agrada dir a les entrevistes; i la veritat és que no té motius per no sentir-se orgullosa de la seva feina. A continuació us la deixo completa.



Quan estava a Los Angeles, també va passar per la emisora AMP Radio per promocionar la seva nova música, on va interpretar per primera vegada en acústic Perfect Illusion al piano.



Tots els que estigueu interessats en reservar alguna de les edicions físiques de Joanne, que es posarà a la venda el proper 21 d'Octubre, ja podeu fer-ho amb les següents opcions a la seva web oficial, amb la contrassenya LadyGaga5
CD deluxe
19,99 $/17,81€
Vinil + descàrrega digital
34,98$/31€

Sammarreta + CD deluxe
disponible en blanc i negre
49,99$/44€

Top +CD Deluxe
disponible en blanc i en negre
59$/53€





La reserva digital estarà disponible en les properes hores, concretament demà a les 6:00 (Quan seran les 00:00 a Nova York) es podrà reservar a més digitalment, i coincidint amb això Lady Gaga publicarà un nou avançament del risc: Million Reasons, del qual n'ha desvelat ja un avançament. Immediatament, si tot va com està previst, la cançó serà publicada a VEVO/YouTube. Aquesta cançó està produida per ella, Mark Ronson i Bloodpop, és a dir, el mateix equip que es va encarregar de la de Perfect Illusion excepte Kevin Parker (Vocalista i líder del grup Tame Impala) .


També dir-vos que avui, a Nashville, Gaga inicia la seva mini gira de tres dates on actuarà a bars arreu d'Estats Units.

Finalment us deixo l'aspecte que tindrà la nina que llançarà la fundació de Lady Gaga Born This Way Foundation, inspirada en el look d'esquelet del videoclip de Born This Way, i que ha estat dissenyada per Natalie Germanotta, la germana de Gaga. Aquesta nina es posarà a la venda el 17 d'Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada