13 de jul. 2016

Val la pena votar al DJ MAG TOP 100 2016?

Top 100 DJs Voting 2016
Com cada any per aquestes dates, s'han obert les votacions per al rànquing de DJ MAG que en teoria ordena els 100 millor DeeJays, però any rere any, cada vegada va sent més evident que no és així.

L'any passat, temps després de la publicació dels resultats, van anar sortint evidències que certs artistes van fer servir "joc brut". No vull assenyalar a ningú explicitament, però sembla que els mateixos tornen a fer exactament el mateix. Veient això, i veient que tothom parlarà malament d'ells però a l'hora de la veritat ningúdenunciarà aquests fets (Com és obvi, ja que al cap i a la fi es tracta una votació sense cap importància i cada dia amb menys prestigi), és lògic preguntar-se: Val la pena votar al top 100 de DJ Mag d'aquest any?

Encara que inicialment la meva primera intenció era no votar, finalment he decidit que ho faré. Per dos motius: Si no ho faig acabaré perjudicant als DeeJays que jo realment considero artistes i que sempre presenten música de qualitat; que si llegiu habitualment aquest blog sabreu que sota el meu punt de vista són noms com Avicii, Martin Garrix, Kygo o Nicky Romero. El segon motiu és que com més vots reals hi hagin, menys pes tindran els comprats.

Finalitzo dient que al cap i a la fi és un tema sense cap importància i que no ens hi va la vida, però igualment he volgut opinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada