24 de jul. 2016

Digital distortion sortirà el mes que ve


Tot apunta a que el segon àlbum d'Iggy Azalea, Digital Distortion, es publicarà durant el mes d'Agost (Segurament a finals de mes). Així ho ha dit la rapera en una entrevista amb Las Vegas Weekly, on ha donat a més nova informació relacionada amb aquest nou disc.

Inicialment el disc estava previst per al Juny i per un motiu (Per un costat es diu que va ser per la freda recepció del primer senzill Team, mentres que altres diuen que va ser perquè després de la seva ruptura amb Nick Young no estava per fer promoció).

A la mateixa entrevista també diu que en aquesta ocasió (I en contrast amb el seu debut The New Classic / Reclassified). La única col·laboració confirmada és la YG, i potser algun raper més als remixes de les cançons. Suposo que es refereix a col·laboracions vocals, perquè uns mesos enrere va anunciar que es trobava a l'estudi amb el DJ i productor alemany Zedd. Sigui com sigui, tot apunta a que aquest nou disc serà menys pop que el seu debut, i en conseqüència probablement menys exitós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada