18 de jul. 2016

Novetat + Videoclip: Rise


Katy Perry ens ha agafat per sorpresa a tots amb l'estrena de Rise (Especialment a Britney Spears, que s'ha vist eclipsada per Perry), una cançó per a la campanya del canal americà NBC de cara als propers Jocs Olímpics i ja compta amb un vídeo promocional (en principi n'hi haurà un altre on hi sortiria ella). Rise no és el primer senzill oficial de l'esperat quart àlbum de Perry (No se sap ni si formarà part de KP4 o no), però serveix com a pista per a que ens fem una idea de com sonarà. La cantant la cantarà en directe per primera vegada a la ceremonia d'obertura dels Jocs Olímpics.
Rise és una power-ballad (balada amb percussió prominent a la tornada) amb una lletra que anima a seguir lluitant pels nostres objectius i no rendir-nos davant les adversitats, molt de l'estil del que ha fet Sia ja moltes vegades. No és que no m'agradi aquesta cançó, al contrari, però ni és el que m'esperava de Katy Perry, ni és un estil que m'agradi habitualment ni és cap cosa novedosa.

Com ja us he dit al començament, Rise ja compta amb un vídeo promocional que és el que teniu a continuació i que està confeccionat amb imatges d'atletes. Tot sembla indicar que hi ha un altre videoclip i que la portada del single és una imatge del videoclip.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada