30 de jul. 2016

Protagonistes del mes de Juliol 2016

Com sempre que s'acaba un mes, toca repassar els artistes dels que més hem parlat. Novament, el Juliol ha estat un mes amb poca intensitat, com ja ho va ser el mes de Juny.

7. Olly Murs
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Aquest mes Olly Murs ha estrenat You Don't Know Love, el senzill amb el que engega la promoció del seu proper àlbum, que ja serà el cinquè de la seva carrera. Dies després de l'estrena del senzill, el cantant britànic en va publicar el videoclip.

6. Robin Schulz
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Ja sabeu que cada mes m'agrada incloure el o algun dels autors de la que jo consideri la millor novetat, que aquest mes és la remescla de Robin Schulz a I Was Wrong del grup indie A R I Z O N A i que ja compta amb el seu videoclip corresponent.

5. AlunaGeorge
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Durant el mes de Juliol, AlunaGeorge han estrenat nou senzill i vídeo: Mean What I Mean, al costat de les raperes Leikeli47 i Dreezy. A més han confirmat que el seu segon àlbum d'estudi I Remember sortirà al Setembre i han anunciat les primeres dates (perquè de moment són només quatre i confio en que n'afegiran alguna més) de la seva gira Europea que tindrà lloc al Novembre.

4. Britney Spears
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Després de mesos d'espera dels seus fans, aquest mes finalment ha vist la llum Make Me, el primer senzill del novè treball discogràfic de Britney Spears. Aquesta cançó compta amb el rap de G-Eazy i m'ha resultat una grata sorpresa.
Encara que les posicions a les que ha entrat aquesta cançó no són tampoc res de l'altre del món, estan molt bé si tenim en compte els llançaments més recents de Spears.

3. Katy Perry
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -
Katy Perry ens va agafar a tots per sorpresa amb el llançament de Rise, una cançó per als Jocs Olímpics però que no se sap si formarà part del seu quart disc. La cantant americana la presentarà en directe a la cerimònia d'obertura d'aquest esdeveniment. De moment encara no n'hem pogut veure el videoclip complet, (veurà la llum el dia 4) però sí un avançament.
Les posicions a les que ha entrat han estat bones, sobretot a Austràlia on ha entrat directament al número 1 i a França on se situa a la tercera casella. Pel que fa al Hot 100 de Billboard, s'ha hagut de conformar amb el número 11, tot i ser el single més comprat de la setmana.

2. Sia
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: 2

No és que hagi publicat material nou, però aquest mes, després de practicament vint anys de carrera i set discos, Sia ha obtingut el seu primer número 1 al Hot 100 de Billboard amb el seu senzill Cheap Thrills. A més ja ha desvelat amb quin senzill seguirà la promoció del seu setè àlbum This Is Acting: serà Bird Set Free.


1. Rihanna
Total de mesos: 10 Mesos consecutius: 7
Aquest mes la protagonista del mes no podia ser altra que Rihanna. La cantant de Barbados va estar el dia 21 a Barcelona en la única parada a la península de la seva gira ANTI World Tour. A més ha publicat videoclip per a Goodnight Gotham, un interludi que forma part del seu vuitè disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada