18 de jul. 2016

Novetat: Make Me

Cada vegada que Britney Spears publica un primer senzill és tot un esdeveniment a l'escena pop (Encara que els dos últims hagin estat fracassos comercials i cançons d'una qualitat baixa, en el cas de Pretty Girls va ser-ho fins al punt de fer replantejar l'àlbum sencer), i això és una dada objectiva, t'agradi o no la seva música. Ara sembla que sí que va de debò i la cantant americana enceta (per segona vegada) la promoció del seu novè àlbum d'estudi amb un nou primer senzill: Make Me, al costat del raper G-Eazy i amb la producció de Burns.
Make Me sona com una versió downtempo i descafeïnada del so del últim disc de Justin Bieber (Que a la seva vegada és una versió descafeïnada i apropada al pop del Tropical House). Potser peca de ser massa insulsa, però en general és una cançó passable, i sens dubte molt millor que Pretty Girls i Work Bitch.

En teoria Make Me és el primer senzill del novè àlbum d'aquesta cantant, que arribarà aquesta tardor (Els rumors diuen que al Novembre), que arribarà tres anys després de Britney Jean. Un altre rumor que volia comentar és el que diu que Britney Spears la presentarà en directe (Bé, ja sabem tots com són els seus "directes") el proper 28 d'Agost a la gala dels VMAs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada