27 de jul. 2016

Diplo dona nova informació de Music Is The Weapon

Diplo, el membre més visible de Major Lazer, ha donat nova informació sobre el proper àlbum del trio: Music Is The Weapon. que anava a ser una espècie de continuació de Peace Is The Mission i anava a sortir a finals de 2015  però ja sabem que canvien de plans per tenir el màxim èxit possible.
Primer que res, ha dit que no preveu poder llançar el disc fins al 2017, tot i que inicialment estava previst per al Novembre de l'any passat, però va ser cancel·lat per a publicar una reedició de Peace IS The Mission. Ha anunciat les col·laboracions de Travis Scott i Usher, que se sumen a les de Justin Bieber,  Mo (A Cold Water), The Weeknd i Sia; que ja estaven confirmades. També ha deixat caure la possibilitat que hi col·laborin Tinashe i Tove Lo,
Tot això ho ha dit en una entrevista a la ràdio digital Beats1 per a criticar  el mal estat de la escena musical, i dir que només Drake i Rihanna han arrassat aquest any (Deixant entreveure que l'australià no està gaire satisfet amb això, tot s'ha de dir..)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada