25 de jul. 2016

Cheap Thrills arriba al número 1


Fa uns minuts que Billboard acaba de publicar l'avançament del Hot 100 de la propera setmana, i aquesta setmana té nou número 1: Cheap Thrills de Sia, que destrona a Drake i el seu One Dance que havien passat deu setmanes a la primera posició i que aquesta setmana s'ha de conformar amb el número 2. Aquesta cançó de Sia, segon senzill del seu àlbum This Is Acting, és converteix en el seu primer número 1 com a cantant. Per algun motiu, a aquesta cançó l'hi ha costat molt convencer als Nord-Americans, i ha tardat 23 setmanes en assolir aquesta posició, quan a altres parts del món ja fa mesos que va començar a baixar.
This  Is What You Came For aconsegueix una nova màxima posició al situar-se al número 3. També es manté Send Yuor Love (To Your New Lover) d'Adele a la desena posició, la mateixa que tenia la setmana passada quan va esdevenir el sisè Top 10 de la britànica en aquesta llista, i el segon del seu últim àlbum 25.



Fora del top 10, aquesta setmana hem de fixar-nos en les noves entrades: Katy Perry s'hi queda a les portes amb Rise, que debuta a la onzena posició; tot i ser el senzill que més còpies digitals ha venut (Serà número 1 a la llista "Digital Songs"). El nou senzill de Britney Spears, Make Me, entra al número 1.

Una altra cosa que m'ha cridat l'atenció ha estat la pujada que Into You d'Ariana Grande fa aquesta setmana (33-24). Veient al ritme al que puja setmana rere setmana, podria acabar arribant al top 10.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada