18 de jul. 2016

Avicii presenta nova versió del Feeling Good


La primavera de l'any passat, Avicii va publicar Feeling Good, un cover de la cançó del mateix nom de Nina Simone que va servir de banda sonora a una campanya publicitària de Volvo. Un dels pocs llançaments del suec que realment podria haver-se estalviat. Doncs aquesta setmana ha presentat la versió Avicii By Avicii de Feeling Good.

En aquesta remescla Avicii aposta per un so Electro House bastant contundent i orientat a les pistes de ball, que no és el seu so habitual, però que ja havia fet servir en alguna ocasió (de fet, en diverses de les remescles Avicii By Avicii, com per exemple la de Hey Brother).
Veurem si aquesta remescla vol dir que aviat publicarà un nou disc de remescles amb les remescles de les cançons del seu segon àlbum Stories. Esperem que sí. Particularment jo em moro de ganes de sentir una versió Avicii By Avicii de Trouble des de la primera vegada que la vaig sentir. A més, el suec va revelar l'any passat que planejava publicar el seu tercer àlbum a finals del 2016, i ja ha anat estrenant en directe moltes noves cançons al llarg de l'any que formarien part d'aquest treball discogràfic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada