23 de jul. 2016

Make Me i Rise debuten a les llistes + teaser vídeo Rise

Divendres passat, Britney Spears i Katy Perry van publicar els seus nous senzills, i ja hem pogut veure com els hi anat a algunes llistes d'arreu del món. A més, ja podem veure un avançament del videoclip de Rise.

Regne Unit

Cap de les dues cançons ha acabat de convencer als britànics: Make Me ha entrat a la posició 42 i Rise al número 25.

França

 A França la cançó de Britney Spears i G-Eazy ha entrat a la posició número 12, mentres que la de Katy Perry ha debutat directament a la tercera posició, convertint-se en la cançó de Perry en arribar (No només entrar) a una posició més alta. Per sorprenent que sembli, la cantant americana no té cap número 1 a la llista francesa, i les cançons que més alt s'havien situat són I Kissed A Girl, California Gurl i Roat: totes tres van arribar a la cinquena casella.

Austràlia

Als australians sembla que els hi ha encantat Rise: el nou senzill de Katy Perry ha entrat directament al número 1 de la llista d'aquest país, sent la quarta cançó en arribar a aquesta posició. Pel que fa a Make Me, Britney Spears s'ha de conformar amb el 39.

El dilluns al vespre, com sempre, sabrem com els hi anat als Estats Units amb la publicació del Hot 100 de Billboard. També estarem pendents a les llistes d'altres països.

Com ja us he avançat al principi, Katy Perry ha publicat un avançament del que serà el videoclip de Rise, i la veritat és que fa bona pinta!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada