28 de jul. 2016

5 Videoclips que haurien d'haver nominat als VMAs

Així com la entrada sobre prediccions la vaig intentar fer objectivament, aquesta no: a continuació us deixo cimc videoclips que són millors que altres nominats als VMAs, però que no ho estan.


Fifth Harmony - All In My Head (Flex)


Encara que com ja sabreu, em cauen malament  no sóc un gran seguidor precisament de les Fifth Harmony, la veritat és que estic molt enganxat al seu últim senzill, anomenat All In My Head. Una cançó i un vídeo molt estiuencs (I una mica tòpics, tot s'ha de dir) , que sens dubte mereixien una nominació abans que altres vídeos, entre els que també hi compto el seu propi Work From Home.



Meghan Trainor - No

Per increïble que sembli, no: Meghan Trainor no s'ha emportat cap nominació als VMAs d'aquest any, i sens dubte No és un vídeo més entretingut que altres que sí que han nominat.




Adam Lambert - Another Lonely Night

Amb la poca competència que hi ha als videos masculins, ja podrien haver nominat a Adam Lambert... Tampoc no és res espectacular, però millor que qualsevol dels vídeos nominats sota el meu punt de vista. Això sí, no ha estat cap sorpresa veure que no el nominaven...




Justin Bieber - What Do You Mean

Ja no és que sigui millor o pitjor que els visuals de Sorry, però és que a diferència del dance video de Sorry, que que està nominat; això sí que és un videoclip.





Ariana Grande - Focus

I acabo amb el que per mi és el millor videoclip de l'any passat: el de Focus d'Ariana Grande. Té tot el que se li pot demanar a un vídeo pop normalet: és entretingut, coreografia,... Igual que he dit amb el d'Adam Lambert, ja sabia que no el nominarien..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada