21 de set. 2022

Ressenya: Ni llum ni lluna

Ni llum ni lluna és el segon treball discogràfic de la cantant barcelonina Julieta. Arriba poc menys d'un any després del seu primer EP Juji i inclou un total de 8 pistes, entre les quals hi ha els senzills A les fosques i Trenca'm el cor.Després d'una introducció de poc més d'un minut, la primera cançó pròpiament dita que trobem en aquest disc és Trenca'm el cor. Aquesta cançó, estrenada originalment com a senzill el passat més de juny, és una proposta de pop electrònic amb una producció inspirada en la música house i una tornada potent i enganxosa. A continuació tenim En mi mente (una de les dues cançons en castellà del projecte) i Secret, dues propostes de pop urbà amb produccions molt suaus. Al bell mig de l'EP trobem la cançó que dona nom al projecte: Ni llum ni lluna. Torna a apostar pel pop electrònic amb la producció més arriscada de tot el disc. El mundo sin ti aposta per una producció house que recorda bastant a la d'Algun dia, una de les cançons més destacables del seu anterior treball discogràfic.



A la penúltima pista del disc trobem el seu altre senzill: A les fosques, publicada el passat mes de juny. Un cop més ens trobem amb una cançó amb un so molt potent i una producció que combina sons electrònics i influències de la música urbana. Per acabar tenim L'amor és per valents, la pista més diferent de la resta del disc a nivell sonor i pel que fa a instrumentació. És la única cançó del disc en què el que acompanya la veu de la cantant barcelonina no és una producció electrònica sinó una guitarra. 


Ni llum ni lluna suposa un clar pas endavant si el comparem amb el seu predecessor i el fet que tinguem tan poca música electrònica en llengua catalana encara fa que el disc destaqui més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada