16 de set. 2022

Novetats 16/9

Felix Jaehn, Lucas & Steve, Tokischa amb Madonna i Paopao amb Mora estrenen nova música avui.

Felix Jaehn publica avui el seu nou senzill Call It Love, que compta amb la veu del cantant estatunidenc Ray Dalton. He de reconèixer que m'ha sorprès força la direcció en què trenca aquesta cançó el primer cop que l'he escoltat: comença amb un estil de producció inspirat clarament en la música d'Avicii però aposta per un drop enfocat a les freqüències greus, amb un so més minimalista i actual.


Lucas & Steve, 4 Strings i Lagique estrenen avui la seva col·laboració If It Ain't Love. És un llançament correcte, però totalment oblidable. Tot i la producció té algun detall que m'agrada bastant, però tot i que han fet una cosa diferent, no  trobo que tingui el nivell que acostumem a trobar en els llançaments de Lucas & Steve.


Avui arriba a les plataformes digitals de manera oficial la remescla de Hung Up amb Tokischa que Madonna va anunciar fa unes setmanes. El passat mes de maig, la cantant de Vogue publicava una versió renovada de Frozen amb 070 Shake, així que sembla raonable pensar que en els propers mesos veurem remescles d'alguns dels seus grans èxits amb artistes emergents. De la mateixa manera que passava amb el llançament amb 070 Shake, aquesta nova versió de Hung Up no podem acabar de dir que sigui ben bé una remescla ni una col·laboració: és una cançó de dembow com el que acostuma a fer Tokischa que sampleja el clàssic de Madonna del 2005. Malgrat tot, he de dir que funciona bastant millor del que m'esperava quan van anunciar aquesta remescla.


La cantant porto-riquenya Paopao estrena avui la remescla d'Algo Así en col·laboració amb Mora. La versió original (i en solitari) de la cançó forma part del seu EP Diamantes y Espinas, publicat el mes passat. Algo Así és una cançó que ni tan sols es podria classificar dins el reggaeton o la música urbana, més aviat la podriem qualificar de pop electrònic i que fins i tot té uns tocs bastant experimentals al final. La lletra de desamor i la producció protagonitzada per sintetitzadors ambientals recorden a la música de Mora, aixi que ha estat molt bona elecció per al remix.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada