21 de set. 2022

Discos més esperats tardor

Com ja és tradició, donem la benvinguda una nova estació repassant els nous discos que ens esperen els propers mesos.

Llançaments amb data confirmada

30 de setembre: Malaa - Don Malaa

A la primavera Malaa va anunciar que podriem escoltar el seu primer projecte de llarga duració el mes de setembre però no ha estat fins ha tot just unes hores que el DJ/francès ha confirmat la data de llançament del disc en un tuit. Encara no coneixem ja portada ni la llista de cançons que formaran part d'aquest disc, però sí que podem donar per fet que hi apareixeran els dos senzills que Malaa ha estrenat des que va anunciar l'àlbum: How it goes i Hypnotic.

30 de setembre: ShyGirl - Nymph

Nymph serà el primer llarga durada de la cantant i rapera britànica ShyGirl. Hi podrem trobar un total de 12 cançons i comptarà amb la participació de productors com Arca, Sega Bodega, Bloodpop o Mura Masa. El primer senzill oficial del disc va ser Firefly, publicada a mitjans de març. Durant els mesos següents, ShyGirl va publicar els senzills Come For Me i Coochie (A Bedtime Story). El quart avançament del disc va ser Nikes, que va arribar a les plataformes digitals a principis de mes.


7 d'octubre: Charlie Puth - Charlie

En un parell de setmanes ja podrem escoltar el tercer àlbum de Charlie Puth, anomenat senzillament Charlie. El primer avançament d'aquest projecte va ser el  senzill Light Switch, estrenat a finals de gener. Light Switch ja compta amb 300 milions de reproduccions a Spotify i més de 100 milions de visualitzacions al seu videoclip oficial. El segon senzill del disc va ser That's Hilarious, una balada emotiva que no va funcionar tan bé des d'un punt de vista comercial. Una col·laboració amb Jungkook anomenada Left and Right va ser escollida com a tercer senzill del projecte.

14 d'octubre: Tove Lo - Dirt Femme

El 14 d'octubre podrem gaudir del cinquè treball discogràfic de Tove Lo, que tot fa pensar que serà un dels millors discos de l'any. Es diu Dirt Femme i inclourà un total de 12 cançons, entre les quals n'hi ha quatre que ja coneixem: How Long, No One Dies From Love, 2 Die 4 i True Romance. També hi podrem trobar col·laboracions amb el duo suec de música folk First Aid Kid, el raper californià Channel Trees i el DJ/productor britànic SG Lewis. La mateixa artista va qualificar Dirt Femme de dramàtic, cinematogràfic, sexi i molt emotiu en la publicació d'Instagram en què va anunciar la portada i la data de llançament del disc.


21 d'Octubre: Meghan Trainor - Takin' It Back

Takin' It Back és el títol del proper àlbum de Meghan Trainor, que ja serà el cinquè de la seva discografia. La cantant i compositora estatunidenca va dir que amb aquest projecte tornaria al so doo-wop de les seves primeres cançons, que també van ser les més exitoses des d'un punt de vista comercial. No obstant això, el senzill que ha escollit per a presentar-lo és una balada anomenada Bad For Me en col·laboració amb Teddy Swims.



21 d'Octubre: Taylor Swift - Midnights

El nou disc de Meghan Trainor tindrà una tasca molt difícil (o més aviat impossible): ni veure's totalment eclipsada pel nou àlbum de Taylor Swift, que sortirà el mateix dia. De moment encara no tenim gaire informació sobre Midnights, que serà el primer àlbum de música original que Taylor Swift publica des de Foklore i Evermore el 2020 i que inclourà un total de 13 cançons.



Discos sense data confirmada

Manuel Turizo - 2000

El cantant colombià va anunciar que publicaria el seu proper treball discogràfic, que es dirà 2000, abans que acabi l'any. Encara no tenim una data de llançament més concreta per a aquest projecte, però Manuel Turizo ja l'ha estat presentant amb el senzill La Bachata, que ha estat una de les cançons hispanes més escoltades aquest estiu.


Quevedo

Sembla difícil de creure que fa tot just uns mesos aquest jove canari era un total desconegut pel gran públic i aquest estiu ha aconseguit tenir la cançó més escoltada arreu del món a Spotify de la mà de Bizarrap. De fet, la seva col·laboració amb el DJ argentí el va convertir en el primer artista espanyol en encapçalar la llista mundial de Spotify. I encara sembla més difícil de creure si tenim en compte que Quevedo encara no ha publicat cap treball discogràfic, ni tan sols un EP. Malgrat això, el cantant de Sin Señal fa mesos que avisa a les xarxes que està treballant en un àlbum que probablement podrem escoltar abans que acabi l'any.

Rauw Alejandro


Tot i que a principis d'any Rauw Alejandro ja va publicar l'EP Trap Cake vol 2, el cantant porto-riqueny no ha parat de preparar nova música i té previst publicar el seu proper àlbum abans que acabi l'any. Fa unes setmanes, l'intèrpret de Todo de Ti va compartir a les xarxes un vídeo promocional en què bàsicament ho confirmava. Encara no sabem res més d'aquest disc, però tot fa pensar que seguirà en la línia dels seus dos àlbums Afrodisiaco i Vice Versa i apostarà per una fusió de pop i ritmes urbans.


Swedish House Mafia - Paradise Again (Deluxe)

Ja vam parlar de la suposada versió deluxe del seu àlbum Paradise Again al repàs dels discos que esperàvem a l'estiu i la veritat és que en els tres mesos que han passat des d'aleshores ja no és que no hagi sortit sinó que bàsicament no n'hem tingut cap nova informació. 

Tainy

La tardor de l'any passat Tainy anunciava que estava preparant un àlbum i publicava com a primer senzill del projecte Lo Siento BB, una col·laboració amb Julieta Venegas i Bad Bunny que va funcionar molt bé a nivell comercial però que no oferia res diferent de les cançons que ja tenim als discos de l'autor de Dákiti i Moscow Mule. A finals de juliol, gairebé 10 mesos després de l'estrena de Lo Siento BB, Tainy va publicar un segon avançament del projecte: Sci-Fi, que compta amb la veu de Rauw Alejandro i que aposta per un so més arriscat. I sobretot, una cançó en què la producció té molt més protagonisme, que és el mínim que m'esperaria d'un projecte de Tainy. Tot i que va passar molt temps entre el primer i segon senzills del projecte i que el DJ/productor tampoc ha donat cap pista més sobre el seu disc, confio que poguem escoltar-lo abans que acabi l'any.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada