2 de set. 2022

Novetats pop 2/9

Ava Max, Kali Uchis, Romeo Santos amb Rosalia, i Feid han estrenat nous senzills avui.

No Hay Ley és el nou senzill de Kali Uchis, la primera cançó que l'artista publica aquest 2022 i que compta amb la producció d'El Guincho i Ovy On The Drums. No em sembla una mala cançó, tot el contrari, però trobo que es queda lluny de les millors cançons de l'autora de Telepatía. Sobretot el que em tira enrere és la tornada exclusivament taral·lejada, que sembla una manera d'acabar d'omplir una demo més que res (sobretot si tenim en compte que parlem d'una artista com Kali Uchis que acostuma a cuidar tant tots els petits detalls de les seves cançons). El que sí que m'agrada molt és el so dance pel que aposta, que es molt diferent del que ha fet fins ara, i m'agradaria que el seu proper treball discogràfic anés en aquesta direcció.

Romeo Santos estrena avui el seu nou àlbum Fórmula vol 3, que inclou la seva esperada col·laboració amb Rosalia anomenada El Pañuelo. Com no podia ser d'una altra manera, el cantant d'origen dominicà ha escollit el seu duet amb la catalana com a senzill per a promocionar el disc, que ja compta amb el seu videoclip corresponent produït per Canada. He de dir que El Pañuelo m'ha sorprès positivament, sobretot pel bon gust amb què barreja les influències del flamenc i la rumba que aporta Rosalia amb l'enfocament més aviat clàssic de la bachata que acostumem a trobar a la música de Romeo Santos. Trobo que en aquest cas aquesta fusió funciona millor del que hauria funcionat intentar donar un enfocament més original a la bachata, com la mateixa Rosalia va fer al seu gran èxit La Fama.

Feid segueix estrenant senzills del seu proper àlbum Feliz Cumpleaños Ferxxo, que arribarà abans que acabi el 2022. Tot just dues setmanes de presentar la cançó que donarà nom al disc, el cantant colombià estrena avui De Tanto Chimbiar, una col·laboració amb el seu compatriota Totoy el Frío. Tot i que segueix en la línia de les seves anteriors cançons, aquest cop no trobo que li falti tant personalitat com altres senzills del seu proper disc.


Million Dollar Baby és el segon senzill que Ava Max avança des del seu proper treball discogràfic Diamonds & Dancefloor, que originalment estava programat pel mes que ve però que sembla que finalment veurà la llum el gener del 2023. A diferència de Maybe You're The Problem, Million Dollar Baby és una cançó dance pop que aposta per un so que recorda molt al del seu àlbum debut Heaven & Hell. És una proposta més que sòlida, però la veritat és que jo ara tinc ganes de veure-la en altres registres i veure-la apostar per aquest estil un cop més no m'emociona tant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada