2 de set. 2022

Ava Max ajorna el llançament del seu nou disc fins el mes de Gener

Ava Max havia de publicar el seu segon treball discogràfic Diamond and Dancefloors el 14 d'octubre, però tot fa pensar que finalment haurem d'esperar fins el proper mes de gener. Tot i que la mateixa artista encara no ha anunciat aquesta decisió a les xarxes socials ni n'ha explicat els motius, ja sembla un fet totalment confirmat que la nova data de llançament del disc és el 27 de gener.
La primavera passada, Ava Max va anunciar l'inici de la promoció del seu segon disc amb un canvi de look. Poc després, a finals de maig, va anunciar oficialment el disc i va estrenar-ne Maybe You're The Problem com a senzill de presentació oficial. I la veritat és que des d'aleshores la promoció del disc ha estat completament aturada fins que aquesta setmana hem pogut escoltar el nou senzill d'Ava Max, Million Dollar Baby. Una cançó que, tot sigui dit, ha arribat amb un acompanyament visual amb una estètica que no té res a veure amb la de Maybe You're The Problem i les fotografies promocionals del disc que vam veure aleshores.

La manca de consistència des d'un punt de vista estètic i tots els mesos sense cap moviment després d'anunciar el disc fa temps que feien pensar que podria haver passat alguna cosa entre bastidors. A més, en els últims dies s'han filtrat diverses cançons que no sabem si Ava Max havia enregistrat per aquest projecte o són anteriors. El cas és que, tot i que la primera reacció a aquest canvi de data sigui lògicament negativa, però d'altra banda si és per planificar la promoció del disc millor i acabar de polir les cançons pot ser una bona senyal i no em sorprendria si el disc arriba a principis de l'any vinent amb un apartat visual renovat o fins i tot amb un altre títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada