2 de set. 2022

Novetats EDM 2/9

Meduza, Swedish House Mafia i Afrojack amb Dubvision han estrenat nova música avui.

Afrojack i DubVision estrenen avui la seva tercera producció conjunta en menys d'un any. Feels Like Home és una proposta progressive house bsatant previsible, que segueix totalment en la línia de les seves dues anteriors col·laboracions Anywhere With You (amb Lucas & Steve) i Stay With You (amb Manse). No està gens malament, al contrari, em sembla un llançament més que sòlid que afegir a la bona ratxa que ara mateix tenen DubVision, però, com ja hem dit, no és una cançó que aporti res que nou i això pot fer que en un mes ja ni ens en recordem,


El trio italià Meduza publica avui la remescla que han fet del clàssic Tell Me Why de Supermode, la única producció que Axwell i Steve Angello van publicar amb aquest nom. La versió original de Tell Me Why va sortir l'estiu del 2006 i es basa en dos samples del músic britànic Bronski Beat. Posar al dia produccions tan icònicques sempre és arriscat (ja ho vam veure amb la remescla que David Guetta va fer de Satisfaction de Benny Benassi fa uns dies, que no va acabar de convèncer gaire), però en aquest cas Meduza han obtingut un resultat més que satisfactori. Han sabut agafar el elements clau de la producció original, afegir-hi una mica de contundència i hi afegeixen un drop potent i obscur, que aquesta nova versió de Tell Me Why es faci tan repetitiva com la original. Trobo que han apostat per un estil de producció molt encertat perquè sona totalment actual, però tampoc sonaria fora de lloc a la segona meitat de la dècada dels 2000.


Per acabar de repassar les novetats del dia en el món de la música electrònica, tenim la versió alternativa de Heaven Takes You Home que Swedish House Mafia han publicat fa unes hores. Aquesta versió aposta per un so totalment diferent al de la original, que deixa enrere els acords de piano extremadament repetitius que protagonitzen la producció de la versió de Heaven Takes You Home que apareix al disc Paradise Again i aposta per una producció amb pocs elements electrònics però bastant més interessants. M'agradaria saber si aquesta és una versió feta a posteriori o una versió que van produir com a part del procés creatiu del seu últim àlbum, però de moment ens haurem de quedar amb el dubte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada