9 de set. 2022

Novetats EDM 9/9

Kygo, Clean Bandit, Michael Calfani Nicky Romero ha estrenat nova música avui.

Comencem parlant del nou senzill de Clean Bandit, anomenat Sad Girls. És una col·laboració amb el raper anglès French The Kid i el cantant nigerià Rema que segueix aposant pel so house més aviat senzill però molt efectiu que ja haviem vist a les últims propostes del trio britànic. Tot i que en algun moment m'agradaria veure'n alguna remescla que incrementi el tempo de la cançó i li doni una mica més de contundència, trobo que la producció de Sad Girls crea una atmosfera molt interessant que segurament no hauria funcionat tan bé si haguessin utilitzat sintetitzadors més potents.

Kygo, Gryffin i Calum Scott estrenen avui la seva col·laboració Woke Up In Love, una proposta amb un so molt suau però difícil d'encasellar en un sol subgènere de la música electrònica. Barreja elements del tropical house de Kygo amb altres propis del bass house que acostuma a produir Gryffin i com la majoria de música que el productor/DJ noruec ha publicat en els últims anys, em deixa bastant indiferent. La col·laboració que Calum Scott va fer amb Lost Frequencies fa uns mesos em sembla un senzill molt més sòlid en tots els aspectes que aquest Woke Up In Love.


Després d'unir forces a Ups & Downs el 2019 i a We're Still Young el 2021, Nicky Romero i W&W estrenen una nova col·laboració aquesta setmana: Es diu Hot Summer Nights i és una proposta progressive house amb el punt de contundència que caracteritza la música del duo neerlandès. No està malament, però un cop més ens trobem amb un llançament que segurament haurem oblidat en unes setmanes perquè tampoc té res novedós que el faci destacar ni és extraordinariament bo ni addictiu.

Michael Calfan també estrena avui un nou senzill, anomenat Deals With God. És una producció que segueix amb l'estil house amb drops minimalistes que ja haviem trobat als seus anteriors llançaments i que no m'entusiasma gaire.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada