11 de set. 2022

Novetats 11/9

Quevedo, Lewis Capaldi, Meghan Trainor, i Myke Towers han estrenat nous senzills aquest cap de setmana.

Meghan Trainor va anunciar que tornaria al so dels seus primers èxits amb el seu proper àlbum Takin' It Back, que sortirà el proper 21 d'octubre i que ja serà el sisè de la discografia. Per això quan el primer avançament del disc, una col·laboració amb Teddy Swims anomenada Bad For Me, va ser una balada em vaig quedar una mica descol·locat. Divendres la cantant estatunidenca publicava el segon avançament del projecte, Don't I Make It Look Easy, una cançó que, ara sí, compleix la premisa de recuperar el so doo-wop del seu primer disc Title. No podem dir que sigui una mala cançó, però la veritat és que sentir que és una cançó que podria haver fet perfectament fa sis o set anys fa que no m'emocioni gaire. No ha estat fins que hem pogut escoltar una cançó nova en aquesta direcció que me n'he adonat, però crec que prefereixo les balades.


Després de més de dos anys sense estrenar nova música, Lewis Capaldi enceta la promoció del seu segon treball discogràfic amb Forget Me. L'àlbum debut del cantautor escocès va ser l'àlbum més venut al Regne Unit dos vegades (2019 i 2020), un assoliment de què molts pocs artistes poden presumir així que tenim bastantes expectatives pel seu proper disc.

Myke Towers estrenava divendres un nou senzill en solitari, Luces de Neon. És un reggaeton totalment genèric, encara més que el seu anterior senzill Ande con Quien Ande en col·laboració amb Jhay Cortez. Amb una producció avorrida i una interpretació vocal que sembla feta en pilot automàtic, no em sembla un llançament gens destacable.

Per acabar, tenim Vista Al Mar, el nou senzill de Quevedo. No sabem si aquesta cançó formarà part de l'esperat primer àlbum del canari però sí que hem pogut veure que va entrar directament a la segona posició de la llista diària de Spotify Espanya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada