30 de set. 2022

Novetats 30/9

Mora, Wisin y Yandel amb Rosalia, Charlie Puth,Rauw Alejandro, Maluma i Ed Sheeran han estrenat nova música aquesta setmana.

Aquest setembre ningú podra queixar-se que hem rebut poques novetats de Rosalia. L'artista catalana va col·laborar al disc de Romeo Santos amb El Pañuelo, va publicar la versió expandida de Motomami amb quatre cançons inèdites i un parlel de remescles, i avui col·labora al nou disc de Wisin & Yandel. Aquest veterà duo porto-riqueny publiquen avui el que diuen que serà el seu últim disc, La Última Misión, que també inclou col·laboracions amb artistes com Rauw Alejandro, Sean Paul, Jhay Cortez, Ozuna o J Balvin. Però la que han escollit com a senzill de presentació del disc és la seva col·laboració amb Rosalia, anomenada Besos Moja2.No tenia gaires expectatives per aquesta nova col·laboració de Rosalia i la veritat és que m'ha deixat bastant indiferent.


Rauw Alejandro també estrenava fa uns dies el seu nou senzill Punto 40, en col·laboració amb Baby Rasta. Tot i que el cantant porto-riqueny no ho hagi dit explícitament, podem donar per fet que serà una de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum, previst per abans que acabi l'any. Punto 40 és un reggaeton amb una producció molt pesada i bastant innovadora que recorda moltíssim a Saoko. 



Celestial és el títol de la nova proposta d'Ed Sheeran que arribava fa unes hores a les plataformes digitals. Aquest nou senzill no és per cap disc del cantautor anglès sinó que formarà part de la promoció del proper joc de Pokémon. No està gens malament, de fet, em sembla millor que la majoria de senzills del seu disc més recent.


Maluma publica avui el seu nou senzill Junio, una cançó pop mid-tempo amb influències R&B que recorda bastant a Hasta Los Dientes de Camila Cabello i a l'estil de Rauw Alejandro. Suposo que és una direcció més interessant que el reggaeton-pop a què ens té acostumats, però no m'acaba de cridar l'atenció.


En només una setmana Charlie Puth publicarà el seu tercer àlbum d'estudi, que inclourà cançons com aquesta.


Per acabar tenim Calentón, el nou senzill de Mora en solitari. Comença amb un so electrònic sense rastre de la música urbana, amb uns sintetitzadors que recorden molt als de la seva cançó Bad Trip, però al final de la cançó es converteix en un reggaeton. És una proposta que segueix totalment en la línia del seu últim disc Microdosis, tot i que sembla que és el primer avançament del seu tercer treball discogràfic.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada