26 de febr. 2021

Novetats 26/2

Zara Larsson, Gianluca i Nick Jonas protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Look What You've Done és una altra de les cançons que formaran part del segon àlbum de Zara Larsson, que s'anomena Poster Girl i que es posarà a la venda exactament en una setmana. Es tracta d'una cançó dance-pop amb una forta influència de la música disco, que m'ha recordat molt a l'estil de diverses cançons del disc d'Ava Max, particularment OMG What's Happening. En tot cas, em sembla una molt bona proposta, molt millor que el seu anterior senzill Talk About Love, una col·laboració amb Young Thug que no em va convèncer.



Un altre artista que presenta nou senzill avui és Gianluca. La nova proposta del músic xilè es diu Invierno, i en aquesta ocasió s'allunya dels ritmes urbans per apostar per un so pop minimalista, però mantenint-se molt fidel al seu estil personal.


Per acabar tenim Spaceman, el nou senzill de Nick Jonas, en aquesta ocasió, sense els seus germans. És una cançó R&B, també amb alguns elements de trap en la producció, que serveix de senzill de presentació del proper disc de Nick Jonas en solitari, que arribarà divendres que ve.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada