19 de febr. 2021

Novetats 19/2

Sandro Cavazza, Mahalia, Oliver Heldens, Paloma Mami i Purple Disco Machine estrenen avui nous senzills.

Sandro Cavazza i Georgia Ku publiquen avui la seva col·laboració Love To Lose, una cançó de pop acústic uptempo. És la primera novetat que el cantautor suec presenta des del llançament del seu EP Weird & Talkative, publicat a mitjans de Novembre del 2020. Em recorda força Used To, un altre duet que Sandro Cavazza interpretava amb Lou Elliote. Sobretot a nivell de lletra, però també a nivell música, encara que Love To Lose sigui una cançó molt més animada. Love To Lose em sembla una proposta molt sòlida, es queda lluny de sembelar-me la seva millor cançó, però també em sembla bastant millor que qualsevol de les cançons de l'EP.



Una altra artista que presenta avui el seu primer senzill del 2021 és Mahalia. La cantant britànica col·labora amb Rico Nasty a Jealous, una cançó de pop urbà que deixa enrere el so R&B clàssic del seu últim disc Love & Compromise. Tot i que encara podem trobar elements de R&B en aquesta cançó, els combina amb ritmes trap i sons electrònics.



Never Look Back és la nova proposta d'Oliver Heldens acompanyat de la vocalista Syd Silvair. Es tracta d'una proposta house amb un so més aviat estiuenc i optimista que, malgrat no semblar gaire complexa resulta molt enganxosa.

Paloma Mami va avançar ahir una altre senzill que formarà part del seu àlbum debut Sueños de Dalí, que sortirà el mes que ve. La seva nova proposta es diu Religiosa, i un cop més combina reggaeton i pop. No em sembla una de les seves millors cançons (tampoc la pitjor) i em deixa bastant indiferent.


Per acabar, tenim el nou senzill de Purple Disco Machine. Després de triomfar a les llistes dance europees amb el seu èxit Hypnotized, aquest DJ/productor alemany presenta avui el seu nou senzill Firework, en col·laboració amb Moss Kena i The Knocks. Es tracta d'una pista dance suau amb un so tropical que no està malament, però que no té tant contrast entre les diferents parts com a mi m'agradaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada