24 de set. 2019

Rosalia aspira a 5 Latin Grammys

ImatgeFa uns minuts hem pogut coneixer les nominacions de la edició llatinoamericana dels premis Grammy, que s'entregaran el proper 14 de Novembre. Rosalia, que ja va endur-se dos premis l'any passat quan només Malamente optava a ser reconeguda, opta a cinc guardons més en l'edició d'enguany.

En les categories generals, tenim El Mal Querer nominat en la categoria de millor àlbum (cosa que no sorprendrà a ningú) i Aute Cuture que opta al premi de cançó (és a dir, composició) de l'any, i això sí que ha estat una sorpresa. Pel que fa a les categories pop, Pienso En Tu Mirá aspira a ser premiada com la millor cançó pop i El Mal Querer com a millor disc del gènere. Per Acabar tenim Con Altura nominada dins la categoria de millor cançó de música urbana. 

D'altra banda, El Mal Querer està nominat per dos categories més, en que l'autora de Milionària no està nominada personalment: millor packaging i àlbum amb la millor enginyeria sonora.

Llistat complet de nominacions al PDF publicat per l'acadèmia.



On sí que l'artista de Sant Esteve Sesrovires va triomfar va ser en la primera edició dels premis Alícia de l'Acadèmia de la Música Catalana, on va ser premiada en les categories producció discogràficica i internacionalització.

Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada