24 de set. 2019

Novetats setmana 38

Imatge
Tiësto amb Mabel, Vargas & Lagola amb Seinabo Sey, Gorgon City amb AlunaGeorge i Liam Payne tenen nova música a punt.


Tiësto ha llançat un nou senzill anomenat God is A Dancer, que compta amb la veu de la cantant britànica Mabel. La cançó no està malament, però m'esperava bastant més. La producció no és res especial ni millor que la que ja tenen moltes cançons de Mabel sense ser col·laboracions amb superestrelles d ela música electrònica. No té drop ni cap moment en què la producció prengui el protagonisme, tot i que sí que durant la tornada sí que es torna una mica més interessant. A més, la veu està tan retocada que de vegades resulta desagradable de sentir. L'anterior senzill de Tiësto: Ritual (acompanyat de Rita Ora a la veu i de Jonas Blue a la coproducció) sí que era una barreja de pop i electrònica equilibrada i ben feta. God is A Dancer no.


Seinabo Sey compta amb la col·laboració de Vargas & Lagola en el seu nou senzill: Shores. Es tracta d'una balada de pop acústic, com la majoria de cançons del suo suec, però enfocat de manera molt diferent. La majoria de cançons de V&L són cançons uptempo amb una atmosfera positiva i èpica, mentres que Shores és una cançó més emotiva i melancòlica. 



Gryffin i Gorgon City han estrenat la seva col·laboració Luggage, que a més compta amb la veu d'Aluna Francis. És una pista dance més que correcta, però que poc té a veure amb l'estil d'AlunaGeorge tan característic i que tant m'agrada.



Per acabar tenim el nou senzill de Liam Payne, una cançó pop tolerable sense cap tipus d'originalitat, que era ja el que m'esperava. El que no m'esperava és que la base seria una còpia exacta del que sortiria si es combinen els instrumentals de Same Old Love de Charli XCX/Selena Gomez i Havana de Camila Cabello.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada