13 de set. 2019

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana del Rey col·laboren a Don't Call Me Angel

Imatge
 Ariana Grande, Lana del Rey i Miley Cyrus uneixen forces a Don't Call Me Angel, una cançó que formarà part de la banda sonora de la nova pel·lícula d'Els Àngels de Charlie.
No tenia expectatives en relació a la cançó ja que d'una banda són tres artistes amb estils molt diferents pel que se'm feia difícil imaginar una col·laboració entre les tres. D'altra banda tenia ganes de sentir a Lana del Rey en un registre diferent per ella, més pop, més rítmic.

Es tracta d'una cançó pop uptempo, la producció de la qual és bàsicament un loop de quatre compassos que es va repetint al llarg dels 3 minuts llargs que dura la cançó. Ariana Grande canta les tornades i la segona estrofa, Miley Cyrus canta la primera estrofa i Lana del Rey canta el pont. Tot i que a la última tornada on hi ha una mica de segones veus i harmonia entre les veus (pero no gaire més de la que hi hauria en una cançó de Grande en Solitari), les tres primeres tornades les canta la intèrpret de 7 Rings en solitari; perdent una oportunitat d'or de combinar les diferents veus. I durant el pont la producció canvia pel que no acabem de veure a Lana del Rey en un registre tan diferent com a mi m'hauria agradat.

Don't Call Me Angel no està malament, però no passa de ser una cançó correcta, sense gaire ganxo i sense gaire alicient més enllà de veure tres figures tan apreciades pel públic de la música pop en una mateixa cançó. Tot i que sigui una ocasió bastant desaprofitada.



Com és habitual en els senzills que Ariana Grande ha tret aquest any hi ha diverses edicions físiques del senzill disponibles a la seva botiga web oficial. Sembla que cada cop és més freqüent que els artistes publiquin els seus senzills en format físic de nou, tot i que no deixa de ser evident que és una manera d'inflar les xifres de vendes durant la primera setmana (el fet que hagis de comprar ara el senzill i que et donin la descàrrega digital automàticament, pel que comptarà a les vendes ara, però no te l'enviin fins d'aquí a 12 setmanes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada