9 de set. 2019

Crítica: Snacks


Imatge
Jax Jones va estrenar divendres el seu àlbum debut Snacks, que en realitat és una expansió del seu EP del mateix nom. En total el disc inclou 14 pistes (13 cançons i una outro en ), de les quals només 4 són totalment inèdites. I això no ho dic com una cosa negativa, ja que trobo una cosa totalment positiva que Jax Jones decideixi recopilar tot el seu material en un àlbum per tancar aquesta primera etapa de la seva carrera abans de passar a una altra cosa. Però s'ha de tenir en compte el que és.
Pel que fa a les quatre cançons noves, dos d'elles m'han deixat indiferent i dos m'han agradat molt. En la primera categoria hi tindriem Cruel i 100 Times, dos pistes future house que no estan malament, però de les quals tampoc podria dir-ne gaire més. De 100 Times també he de dir que el "diàleg" del començament se'm fa massa llarg. D'altra banda tenim All 4 U i This Is Real. La primera és una pista deep house simple però que m'ha encantat, sobretot pel seu caracter optimista i pels timbres tan ben escollits amb que comença. This is Real For You, que compta amb la veu d'Ella Henderson, és la única de les noves pistes que és realment "una cançó", i que compta amb una producció més orgànica del que acostuma a fer aquest productor londinenc. 


I encara hi ha una altra pista que jo afegiria a la categoria de les noves, ja que tot just va ser publicada la setmana anterior a la publicació del disc: Jaques, la col·laboració amb Tove Lo, que també apareixerà al proper treball discogràfic de l'artista sueca (Sunshine Kitty, que sortirà a finals de mes). La veritat és que la millor manera de descriure el so de la cançó és que sona exactament com us imaginarieu una col·laboració entre aquests dos artistes. No està malament, però la veritat és que m'esperava molt més de la seva col·laboració entre aquests dos artistes.


Pel que fa a la resta de cançons, ens queda un conjunt bastant heterogeni tant pel que fa a estil com pel que fa a data de llançament. La majoria segueixen sonant bastant fresques, i en conjunt trobo que el disc funciona molt bé. Pel fet que es tracta d'un disc amb escàs contingut nou, no sé gaire com valorar-lo ni resulta just comparar-lo amb un àlbum convencional, però del que no tinc cap dubte és que és un  projecte molt sòlid que jo recomanaria a tothom a qui li agradi la música dance. Tot i que probablement tot aquest public ja coneix la meitat del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada