14 de set. 2019

Novetats setmana 37.1

Imatge
Us proposo repassar tres novetats de música urbana que han sortit aquesta setmana, de la mà de C Tangana, Major Lazer amb J Balvin i Becky G.


Major Lazer han estrenat un nou senzill anomenat Que Calor, que compta amb la col·laboració de J Balvin (amb qui ja van col·laborar a Buscando Huellas) i El Alfa. La veritat és que em sembla una cançó molt fluixa en tots els aspectes: m'esperava la producció molt millor tenint en compte que és Major Lazer, la lletra és especialment lamentable fins i tot per l'estil de música que és i ni tan sols té una tornada amb ganxo.


Ja fa temps que sabiem que Paloma Mami i C Tangana preparaven una cançó junts, però no va ser fins ahir que No Debí Besarte va veure la llum. Novament, compta amb la producció del barceloní Alizz, i em deixa amb la mateixa sensació que moltes cançons que ja han fet junts ell i El Madrileño: la producció és realment bona, però la veu de Tangana és molt fluixa, tant a nivell musical com a nivell de la lletra. Paloma Mami aporta més interès a la cançó, però no trobo que la cantant xilena i la producció siguin prou com per a revisitar aquesta cançó.


Becky G també ha estrenat una nova cançó: Secrets. Es tracta d'una cançó que combina pop i trap, molt en la línia dels seus altres senzills en anglès d'enguany Green Light Go i LBD, però de les tres, potser Secrets és la menys interessant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada