8 de set. 2019

Novetats setmana 36

Imatge
Aquesta setmana les novetats ens arriben de la mà de Camila cabello, Ava Max, Delaporte i Gashi amb DJ Snake.



Camila Cabello ha encetat la promoció del seu segon àlbum estrenant dos cançons: Shameless i Liar. Tot sembla indicar que el disc es dirà Romance i sortirà a la venda abans de finals d'any, tot i que cap de les dos coses està confirmada ara per ara.
Shameless és una cançó amb un so pop obscur que no està malament, m'agrada (sobretot la tornada em sembla molt bona), però tampoc la trobo res massa sorprenent. 



Sembla que Shameless serà la que rebrà més promoció (ja que és la qque té videoclip), però la meva preferida de les dos sens dubte és Liar, una cançó uptempo amb uns instrumentació fantàstica, imagino que inspirada en la música cubana. De fet, pel tipus de cançó que és, que pràcticament no té res a veure amb l'estereotip de pop anglòfon, fins i tot trobo que se li adiuria més tenir la lletra en castellà. Però hi ha un aspecte on aquesta cançó coixeja: en la veu. Hi ha un punt durant la segona estrofa on sembla que es posa a un registre que sembla massa agut com per ser còmode per ella. Però sota el meu punt de vista, no és prou com per espatllar la valoració general de la cançó.



Ava Max ha presentat la primera remescla oficial pel seu actual senzill Torn, feta pel duo noruec Kream. És una remescla sòlida, però aparta les dos coses que trobo que són els punts forts de la cançó: la producció original i la tornada.


Gashi i DJ Snake han col·laborat en nombroses ocasions, la més recent a Paris, una de les cançons que formen part del recent segon treball discogràfic del DJ francès. Ara Snake li torna el favor, produint el nou senzill del cantant estatunident, que s'anomena Safety. L'apartat vocal no està malament, però per mi l'alicient de la cançó és la producció.



El duo (habitualment de música electrònica) Delaporte han estrenat una versió acústica d'una de les cançons que formen part del seu primer àlbum Como Anoche. Es tracta d'Algo Baila En Mi, que per la versió acústica intepreten amb Siloe. La versió original de la cançó m'encant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada