19 de gen. 2019

Novettas setmana 3 EDM

Resultat d'imatges de mark ronson miley billboarJa vam comentar les novetats pop d'aquesta setmana i ara toca repassar les de la música electrònica/dance, amb noves propostes de Sam Feldt i Deniz Koyu entre altres.


Sam Feldt ha posat a la venda la seva col·laboració amb Kate Ryan, anomenada Gold. És una proposta molt suau clarament orientada a ser més comercial (i crec que és segur que aviat en tindrem un club mix) que no està gens malament, però que dins la discografia de Feldt, amb llançaments com Down For Anything, Open Your Eyes o Summer On You, no sobresurt en absolut.



Martin Solveig ha remesclat la col·laboració de Mark Ronson i Miley Cyrus Nothing Breaks Like A Heart. Trobo que ho ha fet amb força encert, però que la producció durant les estrofes podria ser més elaborada.


Deniz Koyu va presentar dilluns la seva nova producció, anomenada Eclipse. Es tracta d'una pista instrumental progressive house melòdica que relament trobo molt encertada i la millor novetat EDM de la setmana.

Syn Cole ha estrenat la versió alternativa (VIP) de Getaway, la seva original més recent estrenada a finals de l'any passat. Si la original era una pista tropical house molt melòdica, aquesta nova versió s'apropa més al so progressive al que aquest DJ ens té acostumats. Tot i que m'ha agradat, trobo que al drop li falta alguna cosa, és com si hi hagués el marc per posar-ne un, però li faltés un sintetitzador amb una melodia.



Mike Perry estrenava ahir la seva nova proposta Runaway, una cançó que està bé però tampoc té cap element que la faci destacar massa.



Per últim, SOFI TUKKER i ZHU han col·laborat a Mi Rumba, una pista deep house que no està malament del tot. Sens dubte el principal atractiu d'aquest senzill és com dos artistes coneguts que ningú esperava que col·laboressin ho han fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada