30 de gen. 2019

Millors vídeos videos gener 19

Abans de repassar les millors novetats del mes de Gener, voldria comentar els cinc videoclips que m'és m'han agradat, que són els de Rosalia, Inna, Calvin Harris, Bad Bunny i Tom Walker.



5. Inna - Sin Ti 




Un vídeo que no és res de l'altre món, però serveix per donar un bon acompanyament visual a la cançó. Segueix en la línia minimalista del videoclip de Ra, el primer senzill del seu proper disc Yo; tot i que en aquesta ocasió ni tan sols comparteix escena amb cap altra persona.

4. Calvin Harris i Rang N Bone Man - Giant



El videoclip de la nova proposta de Calvin Harris té algunes escenes molt agradables visualment, però bastant aleatories. Ara bé, li treus això, i es queda sense res interessant.

3. Tom Walker - Just You and I



Dels cinc videoclips que he sel·leccionat, l'únic que explica una història clarament és el de Just You and I de Tom Walker. Tot i que aquesta sigui una mica tòpica i totalment previsible, queda un vídeo que no està gens malament.

2. Rosalia - De Aquí no sales


El cinquè videoclip per El Mal Querer ha estat el de la cançó De Aquí no Sales, que no és precisament una de les meves preferides. Tot i que  deu ser una de les seves preferides, ja que si ho recordeu la va presentar als EMAs, juntament amb Malamente. Aquest vídeono té una història o una interpretació clares com sí que tenia el videoclip de Bagdad; visualment és espectacular i això és indiscutible.

1. Bad Bunny - Caro



No pensava que diria mai la frase que vaig a dir (o més aviat escriure) a continuació, però el millor videoclip del mes segons el meu punt de vista ens l'ha portat Bad Bunny. Ha estat el del seu nou senzill Caro, extret del seu àlbum X100PRE que va sortir a finals del mes de Desembre. El protagonisme del videoclip se'l van alternant ell i una doble femenina que fa el seu rol. A més de que visualment, queda un videoclip atractiu, es veu clar el missatge que vol donar: tots som iguals, tothom té el seu valor, i aquest valor és "car". Aquest missatge s'encasella en el canvi d'imatge i actitud que Bad Bunny està tenint en des que va començar la promoció del disc fa ja bastants mesos amb Estamos Bien. Si bé en alguns moment (com la escena de la pasarel·la) queda una mica forçat, com a mínim està bé que sigui per una bona causa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada