7 de gen. 2019

Novetats setmana 1

Imatge relacionadaSembla mentida però ja portem tota una setmana de 2019! Aquestes són les cançons més destacades que s'han presentat en els últims dies, de la mà de Mike Posner, ROZES, R3hab i Mark Ronson.


La setmana que ve, divendres dia 18 per ser exactes, es posarà a la venda el tercer àlbum d'estudi de Mike Posner en solitari. Ja n'havia avançat dos senzills: Song About You i Stuck in The Middle; i divendres en va  presentar un tercer: Move One. Aquesta cançó ve acompanyada d'un videoclip vertical molt personal en el què ens explica una mica més detalladament del què ho havia fet fins ara el que ha succeït en la seva vida en els últims tres anys: per una banda l'enorme èxit d'I Took A Pill in Ibiza i de la seva carrera artística, però també la mort del seu pare i un dels seus amics dins la indústria, com era Avicii.



Després de debutar al 2015 i obtenir un èxit destacable amb el senzill Sax, Fleur East no ha estrenat nova música fins fa uns dies que va presentar Favourite Thing. Es tracta d'una proposta tropical house que sona bé, però bastant genèrica i amb un so que és més del 2016 que del 2019. Veurem quina acceptació té aquesta nova cançó al Regne Unit. Ha arribat acompanyada d'un videoclip que també està bé.



ROZES ha estrenat la seva nova cançó Halfway There, una bona cançó però que tampoc acaba de tenir res que l'acabi de fer destacada. El que sí que és innegable és que aquesta cantautora demostra la seva bona veu en aquesta cançó, i que compta amb una producció molt bona.



Després d'estrenar algunes remescles per a Nothing Breaks Like A Heart, Mark Ronson i Miley Cyrus estrenen la versió acústica per la seva col·laboració.



R3hab va començar el 2019 publicant una nova remescla, la que va fer a Mama, una de les cançons del recent disc de 6ix9ine en la què hi col·laboren Nicki Minaj i Kanye West. Deixant de banda els problemes que puc tenir amb les personalitats dels artistes involucrats en aquesta pista (que sembla que ho hagin fet expressament), trobo la original molt adictiva. I aquesta remescla no li fa cap favor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada