25 de gen. 2019

Novetats setmana 4

Aquesta setmana tenim nova música de Nicky Romero, Don Diablo, Dua Lipa i Joe Stone.

Dua Lipa ha començat l'any 2019, en el què en principi podrem escoltar el seu segon treball discogràfic, amb Swan Song, una cançó que ha enregistrat per la banda sonora de la pel·lícula Alita: Battle Angel. Pel que he pogut llegir, he vist que no ha agradat gaire però, sota el meu punt de vista és una de les cançons que he escoltat d'aquesta cantant britànica que més m'han convençut. No presenta res que no hàgim vist mai ni és cap obra mestra, però és una cançó pop molt sòlida.



Nicky Romero ha publicat avui el senzill més enfocat a esdevenir un èxit que estrena en molt de temps, amb Distance; que compa amb la veu d'Olivia Holt. Es tracta d'un midtempo molt suau, molt fàcil d'escoltar i que us agradi la primera vegada. Si bé no és el seu millor llançament, és una gran cançó.



Feia molt de temps que no parlàvem de Joe Stone, però avui tocarà fer-ho ja que aquest DJ anglès expert en remesclar clàssics del R&B dels 90 ha estrenat Bug A Boo, que pren la vocal d'una cançó de les Destiny's Child del mateix nom. La veritat és que el resultat és molt previsible, però és un estil que a mi m'agrada i per tant no tinc cap problema amb el fet que això sigui així.
.


Des de pràcticament la estrena de la cançó, Mark Ronson i Miley Cyrus han estrenat una nova versió de Nothing Breaks Like A Heart cada setmana i avui estrenen la remescla que n'ha fet Don Diablo. El DJ holandès porta NBTLH al seu estil Deep House tan particular amb molt d'encert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada